Web Analytics

Alina Gorghiu nu l-a primit în audienţă pe avocatul Sofianu

de | 1.12.2022 13:15 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

La vremuri noi, obiceiuri noi. Sau…vechi? Cine nu îl cunoaște pe avocatul Narcis Sofianu, în Pitești și în Argeș? Fost consilier municipal, actual consilier județean, dar și fost candidat PNL la Primăria Pitești, unde a luat mai puține voturi chiar și decât independentul Dănuț Dinu, avocatul Sofianu s-a făcut remarcat, de-a lungul anilor, ca un liberal vocal și nealiniat. La fel de adevărat e și că nu a dus niciun proiect până la capăt, ca să poată fi agreat sau înfiat de vreo grupare sau alta din PNL-ul Argeș de azi sau de ieri. Cert e că, deși a vrut să fie prefect, director la silvic sau director adjunct în regionala de Drumuri București, Narcis a rămas cu buza umflată. Miuțescu l-a dus cu preșul și nici pe ”guvernul” Alinei Gorghiu pare să nu fie altfel.

Cum Iani Popa sau Radu Perianu sunt adversari istorici în PNL Argeș ai lui Sofianu, avocatul tot face marcaj la doamna Gorghiu, poate, poate s-o îmbuna și îi dă vreo dregătorie de ronțăit. Chiar curând, Narcis Sofianu și-a luat inima în dinți și a luat drumul Senatului, cerând o audiență la doamna președinte. După ce a consultat-o pe șefă, iar șefa agenda, directoarea de cabinet a doamnei Gorghiu i-a explicat sec domnului avocat venit din provincie că nu poate fi primit în audiență. Parcă și cei de la Twitter au fost mai cu milă față de Donald Trump, când i-au închis contul, comparativ cu doamna Gorghiu față de Narcis. Așa ceva….
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Narcis Sofianu: „Spitalul Județean este singurul din județul Argeș care, pe secția ATI, nu are monitorizare pe toate paturile”

Citește și Sofianu reacţionează după înfrângerea lui Apostoliceanu: „Îmi pare rău că nu mi s-a dat dreptate. Şi a fost refuzată oferta celor de la USR-PLUS”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *