Web Analytics

Sofianu reacţionează după înfrângerea lui Apostoliceanu: „Îmi pare rău că nu mi s-a dat dreptate. Şi a fost refuzată oferta celor de la USR-PLUS”

de | 30.09.2020 16:39 | Politica si Administratie

Consilierul Narcis Sofianu a fost cea mai critică voce din interiorul Partidului Național Liberal, Filiala Argeș, împotriva unui candidat importat de la PSD pentru Primăria Pitești. El e singurul liberal care a votat împotrivă ca fostul viceprimar PSD de la Pitești, Sorin Apostoliceanu, să fie desemnat candidat PNL la funcția de primar al municipiului Pitești.
Imediat după înfrângerea lui Apostoliceanu, Narcis Sofianu a reacționat: ”Îmi pare rău că nu mi s-a dat dreptate. Și a fost refuzată oferta celor de la Alianța USR-PLUS, Filiala Argeș, de a avea un candidat comun pentru funcția de primar al municipiului Pitești, așa cum au făcut colegii noștri din alte județe, de la Vrancea, de exemplu”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

4 Comentarii

  1. Prea tarziu domnule fost consilier. Ma mira ca mai stați în PNL după ce nici măcar nu ați prins un loc eligibil în consiliu. Ce rușine mare, Apostoliceanu cu care v-ați luptat atâția ani sa fie consilier PNL și dvs nu.

  2. Cea mai proastă filială pnl din țară!!! Argesul e roșu de 30 de ani. Rușine!!!

  3. Cum va simțiți când ați muncit atâta pt PNL și nici măcar consilier nu v-au lăsat sa ajungeți. Mi-aș fi dat demisia de mult.

  4. Și-ar fi dat demisia dacă avea cohones. Unde sa se ducă? La PSD nu are cum, USR nu-l primește….