Web Analytics
scris miercuri, 13.03.2024

Alina Gorghiu: „Este momentul pentru femei puternice în funcţii de conducere la nivel european”

Partidul Național Liberal a organizat, zilele trecute, Congresul Partidului Popular European la București, la care au participat președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, 13 șefi de stat și de guvern din Uniunea Europeană, dar și peste 1.500 de reprezentanți ai PPE, din 44 de țări. S-a votat programul politic pentru următorul mandat, cu direcțiile de acțiune ale PPE pe diferite domenii.

Alina Gorghiu: „Este momentul pentru femei puternice în funcţii de conducere la nivel european”

„La București s-a decis viitorul Europei! În prezența președintelui Klaus Iohannis, la Congresul PPE găzduit de PNL! Ursula von der Leyen a fost votată candidata PPE pentru șefia Comisiei Europene! Mă bucur nespus, deoarece, mai mult ca niciodată, este momentul pentru femei puternice în funcții de conducere la nivel european, la nivel național. Sunt ministră a justiției și rezonez 100% cu ce a declarat Ursula von der Leyen: «Noi, europenii, decidem cine vine în Europa şi în ce condiţii, şi nu reţelele de crimă organizată şi traficanţii». Și nu a fost singurul lucru important bătut în cuie, de interes major: mai multă siguranță pentru cetățenii europeni. Care nu se poate realiza fără ca Europa să crească semnificativ capacitatea industrială de apărare. Un obiectiv pe care Partidul Naţional Liberal și marea familie politică din care face parte, PPE, continuă să îl trateze cu cea mai mare responsabilitate. La alegerile europarlamentare din acest an, securitatea Europei este pe buletinul de vot!”, a transmis Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu: Rezonez cu recomandarea Comisiei de la Veneţia ca procurorii de rang înalt să fie numiţi pentru perioade mai lungi

Citește și Alina Gorghiu: „Radu Perianu este o alternativă sănătoasă la stagnarea de acum”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *