Web Analytics
scris luni, 13.02.2023

ALINA GORGHIU: „Aşteptăm, în continuare, să aflăm ce se întâmplă cu acea taxare pentru OMV Petrom”

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a declarat astăzi că aşteaptă să afle ce se întâmplă cu taxarea pe care statul român trebuie s-o impună OMV Petrom, ea precizând că titularul acelor modificări şi cel care trebuia să se ocupe de modificările la regulament este Ministerul Finanţelor, potrivit News.ro.

ALINA GORGHIU:  „Aşteptăm, în continuare, să aflăm ce se întâmplă cu acea taxare pentru OMV Petrom”

Citește și:

„Titularul acelor modificări şi cel care trebuia să se ocupe de modificările la regulament este Ministerul Finanţelor. Noi aşteptăm, în continuare, să aflăm ce se întâmplă cu acea taxare pe care statul român trebuie s-o impună OMV Petrom şi vom vedea poziţia Ministerului Finanţelor, sper eu, foarte curând. Dacă nu mă înşel, chiar din partea Comisiei de Buget Finanţe s-a transmis o comunicare către Minister. Ar fi păcat să nu fim în stare să ne asumăm răspunderea, dacă cineva a greşit, să spună că a greşit, din neştiinţă, din neputinţă, motivul pentru care s-a greşit este mai puţin important” , a spus Gorghiu.

Ea a arătat: „Dacă nu s-a greşit, să se iasă cu argumentele şi să lămurim această controversă destul de mare din spaţiul public. Ar fi păcat să practicăm aruncatul pisicii de la unul la altul. La PNL, aceste discuţii au fost foarte clare, aşteptăm Ministerul Finanţelor să lămurească problema, fără să acuzăm pe nimeni. Ne dorim ca românii să înţeleagă care va fi următorul pas”.

Citește și:

Întrebată dacă ar trebui să existe şi repercursiuni, Alina Gorghiu a afirmat: „Vrem sa vedem prima dată care este concluzia ministerului şi în funcţie de acest lucru sunt sigură că la nivelul Guvernului se va lua o decizie.”

Articol preluat din ziarul bursa.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită