VIDEO. Ultimele cuvinte ale tânărului pasager care a pierit în accidentul auto de la Dobreşti: „Mamă, Ioane, zici că zboară, să mor eu!…”

de | 8.02.2023 14:27 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Au trecut trei luni de la tragedia din Dobrești, unde, în urma unui accident, Andrei Canangiu, un tânăr de 19 ani, și-a pierdut viața, iar prietenul său, Ionuț Enache, de 28 de ani, a suferit probleme grave la picioare.
Jurnalul de Argeș are, în exclusivitate, filmarea făcută de Andrei, tânărul mort, cu câteva secunde înainte de tragedie.

Imaginile surprind bordul mașinii cu indicatorii de viteză, iar pe fundal se aude discuția dintre cei doi prieteni despre viteza maximă pe care o poate atinge mașina în care ei se aflau (cu mențiunea că automobilul pe care Ionuț Enache îl conducea era un Mercedes AMG GT S, cu peste 800 cai putere).
Redăm mai jos dialogul dintre cei doi:
– De la zero?
– Da!
– Ia! E zero acuma.
– 100 km! Ha, ha!
– 200! Mamă, Ioane, zici că zboară, să mor eu! …

Iar filmarea se termină cu bubuitura provocată de impactul puternic.

Vă reamintim că în seara în care a avut loc accidentul, cei doi se întorceau de la o petrecere. Ionuț Enache a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un stâlp de electricitate, iar apoi de un copac. Prietenul său, Andrei, a murit pe loc, iar șoferul acuza dureri grave la picioare. După ce a stat internat trei zile la Spitalul Județean, Ionuț a fost preluat cu elicopterul privat al iubitei sale, elvețianca milionară Anja Graf și transportat în Elveția să se opereze. Ultima dată, potrivit surselor noastre, Ionuț Enache nu era deloc bine. Vorbea doar despre accident și despre prietenul său pe care îl ruga să nu moară. De altfel, a avut nevoie de consiliere psihologică și când era internat la spital, la Pitești.

Citește și Elvețianca Anja Graf, despre iubitul ei care a comis accidentul din Dobrești: „Nu poate merge”

Citește și Autorul accidentului de la Dobrești s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *