AFM: Începe a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus pentru persoane juridice

de | 1.04.2022 08:23 | Actualitate, Economie, Home

Administraţia Fondului pentru Mediu informează că, vineri, de la ora 10.00, începe a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus pentru persoane juridice.

”Începând de la 1 aprilie, ora 10.00, se desfăşoară a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus – persoane juridice”, transmite Administraţia Fondului pentru Mediu. Bugetul alocat acestei etape este de 17.500.000 lei pentru Rabla Clasic şi 26.500.000 lei pentru Rabla Plus. Guvernul a aprobat, miercuri, bugetul Fondului de Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu.  

Citește și: City-managerul Piteștiului i-a înmânat vicepreședintelui CJ autorizația de construire pentru Reabilitarea Palatului Administrativ

“Practic, vom continua programele deja consacrate şi mult-aşteptate de români, şi anume Rabla, Casa Verde şi Rabla pentru Electrocasnice”, a afirmat premierul Ciucă la începutul şedinţei de guvern, menţionând că se vor lansa sesiuni noi din programele care vizează sistemele fotovoltaice, transportul public electric, infrastructura verde şi gestionarea deşeurilor. Unele dintre aceste programe vor avea bugete suplimentate. 

Foto: Știrile Pro TV

Acest articol este despre: inscrieri,juridice,programe,rabla,sesiune

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole