Web Analytics
scris joi, 23.02.2023

Actriţa Luminiţa Borta: „Alături de ceilalţi argeşeni, sunt recunoscătoare pentru ceea ce a făcut Constantin Stroe”

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă din octombrie 2021, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe, iar în această ediție am invitat-o pe cunoscuta actriță Luminița Borta, de la Teatrul Independent Pitești, care ne-a declarat că este de acord cu inițiativa noastră.

Actriţa Luminiţa Borta: „Alături de ceilalţi argeşeni, sunt recunoscătoare pentru ceea ce a făcut Constantin Stroe”

„Lucrurile pe care le-a făcut, viziunea lui despre dezvoltarea zonei acesteia se simt și acum. Alături de ceilalți argeșeni, sunt recunoscătoare pentru ceea ce a făcut, pentru munca lui, pentru activitatea pe care a pus-o, până la urmă, în slujba noastră. Cei care au rămas, noi și cei care vin trebuie să înțelegem că munca și viziunea corectă, puse în slujba comunității, reprezintă niște lucruri care e necesar să fie răsplătite. E puțin, dar atât putem…”, ne-a spus actrița Luminița Borta.

Citește și Dr. Daniel Muşat: „Constantin Stroe a fost o personalitate a zonei, cu un extraordinar impact asupra dezvoltării economice a Argeşului”

Citește și Dr. Gabriel Mihalcea: „Constantin Stroe chiar merită toate aprecierile legat de ceea ce a făcut pentru oraşul Piteşti”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *