Web Analytics

ACȚIUNILE POLIȚIEI ARGEȘ PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2

de | 31.12.2021 20:15 | Actualitate

Polițiștii, împreună cu reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au continuat acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 30 de acțiuni punctuale (din care 26 de acțiuni independente ale polițiștilor, 3 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții).

Citește și: De Sf. Ioan, la Călineşti se va sfinţi o troiţă care a făcut deja minuni

Au fost verificate 2.521 de persoane, precum și 91 de mijloace de transport persoane. De asemenea, în cadrul activităților, 111 societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.000 de lei, astfel:

– 45 de sancțiuni, cu avertisment, ca urmare a nepurtării măștii de protecție;

– o sancțiune, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării limitării programului de funcționare.

Deşi spiritul sărbătorilor de iarnă îndeamnă la întâlniri și condiții în care se creează aglomerație, și în acest an trebuie să ţinem cont de provocările deosebite aduse de această afecţiune, care nu va lua pauză doar pentru a ne permite să petrecem sărbătorile în acelați fel ca în condiții normale.

Citește și: Arborii seculari din Valea Cerbului, transformați în parchet și uși în Oarja, la turcii de la Yldiz Entegre

Ne dorim ca toți cetăţenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viața sunt cele mai importante, iar scopul nostru comun, cetățeni și autorități, este limitarea răspândirii infectărilor cu virusul SARS CoV-2, scop pentru care polițiștii argeșeni vor continua să fie la datorie.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii