Web Analytics

Acţiune socio-medicală şi de conştientizare organizată de Parohia Frătici-Vârseşti

de | 21.10.2021 13:25 | Actualitate

Parohia Frătici-Vârșești din comuna Vedea, în colaborare cu Paraclisul universitar “Întâmpinarea Domnului” din Pitești, a organizat joi, 14 octombrie, o întâlnire cu enoriașii, la care a participat Bogdan Catrangiu, medic primar ginecolog-oncolog la Institutul Clinic Fundeni, președintele Asociației Române pentru Prevenția Cancerului, precum și Victor Pănuș, medic primar imagistică și radiolologie la Spitalul Județean de Urgență Pitești, dar și alte cadre medicale.

De consultațiile pro-bono acordate au beneficiat 42 de femei și 9 bărbați, în corturi special amenajate, oferite de Primăria Pitești. Au fost împărțite, de către organizatori, aproape 100 de pachete cu mâncare şi produse de igienă, pentru cei fără posibilități, și broșuri medicale. Din păcate, administrația locală a comunei Vedea nu a onorat evenimentul medical și de conștientizare.

Citește și Ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru persoanele Vârstnice Argeș, ședința Comisiei de Dialog Social și ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arges, prezidate de Prefectul județului

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii