Ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru persoanele Vârstnice Argeș, ședința Comisiei de Dialog Social și ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arges, prezidate de Prefectul județului

de | 28.07.2021 17:38 | Actualitate, Home

Prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu a prezidat astăzi, 28.07.2021,  ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru persoanele Vârstnice Argeș, ședința Comisiei de Dialog Social și ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș.

Având în vedere că, reprezentanții organizațiilor județene de pensionari s-au plâns de nerespectare ordinii publice, în special în Municipiul Pitești, la ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru persoanele Vârstnice Argeș au fost prezenți și reprezentanți ai Poliției Locale a Municipiului Pitești – Serviciul Siguranță Publică, care, au prezentat un raport privind asigurarea respectării măsurilor necesare menținerii ordinii publice stradale în Zona Centrală a Municipiului Pitești.

CITESTE SI Ziua Naţională a Ambulanţei: sirenele vor suna la ora 10.00, în toată ţara

Comisia de Dialog Social a discutat despre serviciile sociale disponibile la nivelul județului Argeș prezentate de reprezentantul Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș. Prefectul județului Argeș a propus reprezentanților sindicatelor și patronatelor să găsească soluții pentru a se asigura consilierea  angajaților la locul de muncă.

CITESTE SI Pugilista musceleană, Claudia Nechita calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a aprobat astăzi, 28.07.2021, prin hotărârea nr. 50/28.07.2021 măsurile ce se vor aplica în județul Argeș începând cu data de 29.07.2021, pentru o perioadă de 14 zile.

CITESTE SI Poliția Locală Pitești: Începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar!

Pentru a consulta hotărârea, puteți accesa pagina de internet a Instituției Prefectului Argeș:

https://ag.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/15/2021/07/50.pdf

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Bravo !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...