Web Analytics
scris marți, 26.12.2023

Accident la Câmpulung, cu un șofer băut și cu celălalt la spital

Duminică, 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, două autoturisme au intrat în coliziune la intersecția străzii Grigore Alexandrescu cu Șoseaua Națională de pe raza municipiului Câmpulung.

Accident la Câmpulung, cu un șofer băut și cu celălalt la spital

Citește și: Argeș. La volanul mașinii care a acroșat două fetițe se afla un tânăr de 22 de ani!

Polițiștii rutieri au stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe strada Grigore Alexandrescu, cu direcția spre Pitești, posibil pe fondul nerespectării semnificației indicatorului oprire, a pătruns pe Șoseaua Națională, izbind un alt autoturism, condus de un bărbat de 56 de ani, din același oraș.

În urma coliziunii, conducătorul celui de-al doilea autovehicul a suferit leziuni, fiind transportat la spital. El nu consumase alcool, dar celălalt, bărbatul de 48 de ani, se afla sub influența alcoolului, valoarea rezultată fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a rezultatului testării, acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș.

Iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *