Web Analytics

A început procesul fostului primar de la Câmpulung pentru conducere în stare de ebrietate

de | 1.04.2021 14:33 | Actualitate, Dezvăluiri

La final de februarie ajungea la instanță propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș de trimitere în judecată a fostului primar de la Câmpulung, Liviu Țâroiu, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Fapta pentru care este acuzat a fost comisă de Bobotează, în 2020, atunci când actualul consilier local a intrat cu mașina de serviciu într-un alt vehicul, fără a provoca mari daune sau vătămarea vreunei persoane.
Dosarul a intrat pe rolul Judecătoriei Câmpulung, acolo unde a fost analizat în faza preliminară. Dar la finalul săptămânii trecute, instanța a admis cererea procurorilor și, constatând legalitatea sesizării prin rechizitoriu, a dispus începerea judecății față de Liviu Țâroiu. Pedeapsa prevăzută de Codul penal pentru asemenea infracțiune este amendă penală sau închisoare de la unu la 5 ani. Primul termen a fost fixat pentru finalul lunii aprilie.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Fostul primar al Câmpulungului n-a scăpat de probleme / Dosarul accidentului lui Ţâroiu, preluat de procurorii de la Piteşti

Citește și Primarul ”hâc, hâc..!”, parcat definitiv de Elena Lăsconi / Inginerul Ţâroiu, în sfârşit la pensie. Pe când şi senatorul Gheorghe Marin?

Citește și Ţâroiu „Saruman” şi decimarea arborilor

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii