Web Analytics

Primarul ”hâc, hâc..!”, parcat definitiv de Elena Lăsconi / Inginerul Ţâroiu, în sfârşit la pensie. Pe când şi senatorul Gheorghe Marin?

de | 9.10.2020 10:33 | Politica si Administratie

După 31 de ani în câmpul muncii și 12 ani în Primăria Câmpulung, ca vice și primar, Liviu Țâroiu se poate bucura de pensie. Nu e de colea, că a raportat 48.000 de lei venit anual de la Casa de Pensii, adică patru mii de lei pe lună, cam cât câștigă împreună patru pensionari obișnuiți sau doar trei, dacă au pensia cât a soției lui Țâroiu. Cu 14% dați de Orban în septembrie, fostul primar al Câmpulungului a ajuns la circa 4.500 de lei, așa că nu va avea probleme cu traiul de zi cu zi. Mai ales că, fiind ”cel mai bun pe care îl are PSD Câmpulung la acest moment”, așa cum se autocaracteriza înainte să-l bată Elena Lăsconi, Țâtoiu a prins primul loc pe lista de candidați la Consiliul Local, așa că va avea și indemnizație de la Primărie. Iar simplu consilier local nu mai fusese din mandatul de la început de mileniu, ulterior, după o pauză de patru ani, dobândind funcția de viceprimar, apoi viceprimar cu atribuții de primar, apoi primar ales pentru un singur mandat, care se încheie în aceste zile.
Potrivit declarației de avere, Liviu Țâroiu are în conturi și 250.000 de lei, iar acum doi ani a vândut o proprietate pe 135.000 de euro.

Muscelenii au scăpat de Țâroiu, nu și de senatorul Marin

Dacă fostul director de la ARO a scăpat cât de cât de treburile cu administrația, nu același lucru se poate spune și despre domeniul politic, el fiind președinte executiv al organizației locale a PSD. Unde lider de peste două decenii este senatorul Gheorghe Marin, aproape invizibil în recenta campanie electorală care a provocat partidului său un eșec fără comparație cu alte rezultate înregistrate în alegerile locale.
Cătălin Ioan Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii