Web Analytics

9 motive pentru a face upgrade la un iPhone XS Max

de | 8.04.2021 13:28 | Actualitate, Economie

Dacă sunteți în prezent proprietar al unui iPhone 7, 8 sau chiar un iPhone 8 Plus, există câteva motive convingătoare pentru a opta pentru un iPhone XS Max. Vom încerca să rezumăm în acest articol tot ceea ce aveți de câștigat, alegând un astfel de smartphone.

Cameră foto

Calitatea camerei de pe noul iPhone XS Max a fost mult îmbunătățită, datorită senzorului principal de 12 MP. Obiectivul păstrează diafragma f / 1,8, dar pixelii sunt mult mai mari – 1,4 µm.
În plus, există o redare bokeh actualizată care vă permite să reglați adâncimea după ce fotografia a fost făcută. Există, de asemenea, o caracteristică Smart HDR activată grație cipului A12 Bionic. În plus, obțineți decalaj de declanșare zero, tampon de 4 cadre, expunere îndelungată și interfețe suplimentare care sunt îmbinate într-o singură fotografie pentru acel portret perfect. Înregistrarea video este, de asemenea, mai bună – poate înregistra audio stereo.

Chipset

Chipsetul A12 Bionic a promis să ofere o performanță cu 15% mai bună decât A11 Bionic și o eficiență cu până la 50% mai bună prin intermediul procesorului său hexa-core și a designului GPU quad-core. Se spune că acesta din urmă este cu 50% mai rapid. În plus, iPhone XS Max – împreună cu iPhone XS – sunt primele smartphone-uri iOS cu 4GB RAM.

Mărimea ecranului

La urma urmei, este un XS Max – piesa centrală a smartphone-ului este ecranul mare OLED de 6,5 inci. Acesta a fost cel mai mare ecran de pe un iPhone de până la momentul lansării, cu un raport ecran-corp impresionant. Nici aspectul mai modern care vine cu acesta nu trebuie subestimat.

Rezoluția ecranului

Ecranul mai mare vine cu o rezoluție mai bună. În ciuda faptului că este considerabil mai mare, iPhone XS Max păstrează același 458 ppi (densitate de pixeli) ca iPhone X în timp ce ambalează mai mulți pixeli decât iPhone 8 Plus.

Baterie

Apple a promis o durată a bateriei cam la fel de mare ca la 8 Plus. Acesta din urmă a obținut un scor bun la testele de baterie, așa că ne așteptăm ca XS Max să fie un succesor demn.

Mai mult spațiu de stocare

Au trecut mult timpurile în care Apple oferea doar 16GB ca configurație de memorie de bază. iPhone XS Max începe de la 64GB și poate ajunge până la 512GB, deși trebuie să plătiți un preț mai mare pentru a obține atât de mult spațiu de stocare.

Culoare aurie

IPhone X a fost disponibil doar în argint și negru, astfel încât opțiunea aurie a modelului XS Max modern îi atrage cu siguranță pe unii clienți. Varianta aurie arată într-adevăr bine, cu acel cadru lateral din metal inoxidabil și spatele din sticlă.

Rezistență la praf și apă IP68

Apple a introdus rezistența la apă și praf cu iPhone 7 și 7 Plus, obținând certificarea IP67 pentru ambele, în timp ce iPhone-urile XS Max au IP68, ceea ce asigură o protecție și mai bună. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, smartphone-ul IP67 poate fi scufundat în 1m timp de 30 de minute, în timp ce certificarea IP68 vă oferă 2m timp de 30 de minute. Deci, dacă vă petreceți mult timp în jurul apei, acesta ar fi un alt motiv bun pentru a face upgrade.

Cea mai durabilă sticlă

Apple spune că sticla de pe spate este cea mai durabilă pe un smartphone. Deși nu putem confirma dacă acest lucru este adevărat sau nu, acest lucru înseamnă că este mai durabil decât iPhone-urile antecedente, cu siguranță.

Din păcate, acest tip de iPhone vă obligă să faceți și câteva compromisuri, printre care se numără:

Mărimea

Chiar dacă doriți să faceți upgrade de la un model non-Plus, dimensiunea iPhone XS Max ar putea să vă dezamăgească. Da, oferă un afișaj mai mare și are mai mult spațiu de ecran, dar va dura ceva timp pentru a vă adapta la corpul său mărit.

Lipsa Touch ID-ului

Cei care provin de la iPhone-uri non-X vor căuta în permanență acel cititor de amprente din față. Din nou, Apple evită să pună Touch ID-ul pe partea din spate a iPhone-urilor sale, așa că va trebui să folosiți Face ID ca singură metodă de securitate biometrică. Vestea bună este că Face ID-ul este îmbunătățit în comparație cu soluția trecută, când vine vorba de viteză și fiabilitate.

Citește și Cum îți alegi îmbrăcămintea sportivă ideală

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole