Web Analytics

Cum îți alegi îmbrăcămintea sportivă ideală

de | 29.03.2021 13:36 | Actualitate, Economie

Nu toate hainele sportive sunt la fel. Unele dispun de înaltă tehnologie care absoarbe transpirația și blochează mirosurile, în timp ce altele sunt mai elementare și orientate spre modă. Unele sunt o combinație a celor două! Antrenamentul în haine greșite poate afecta cu adevărat antrenamentul dvs., deci este important să îl faceți corect.

1. Cunoaște-ți mărimea

Dimensiunile de îmbrăcăminte sport pentru bărbați pot diferi de mărimea obișnuită a hainelor casual sau a costumului. Ai așteptări mult mai mari de la îmbrăcămintea portivă decât de la garderoba de birou, deci este posibil să ai nevoie de o marjă de manevră suplimentară atunci când vine vorba de dimensionare, oferind spațiu pentru a trage, împinge și răsuci în orice mod te vei antrena.

2. Alege mai întâi funcția

În timp ce tricourile mulate pot prezenta un maximum de mușchi, sunt practice în timpul antrenamentului? Nu intotdeauna. Îmbrăcămintea sport trebuie să fie funcțională, cu desene și forme care să-ți măgulească silueta și să se miște cu tine în timpul antrenamentului. Acest lucru merge, de asemenea, mână în mână cu dimensiunea. În timp ce un tricou strâns poate arăta un fizic muscular, acesta vă poate restrânge, de asemenea, libertatea de mișcare. Încearcă întotdeauna îmbrăcămintea sport și verifică dacă poți funcționa liber cu ea înainte de a cumpăra o dimensiune prea mică.
Tricouri bărbați emag avem si haine!

3. Asigură-te că îmbrăcămintea e specifică sportului pe care-l practici

Creșterea popularității „athleisure”-ului a făcut ca moda și fitness-ul să se contopească, încurajând mai mulți oameni să adopte un stil de viață mai activ, ceea ce este un lucru fantastic. Cu toate acestea, mărcile de modă ieftine lansează game de îmbrăcăminte pe care le numesc „îmbrăcăminte sportivă”, care de fapt nu au funcție tehnică sau atletică. Acestea sunt tăiate în formele corecte, dar cu puțin sau deloc suport sportiv. Optează pentru companii care se concentrează exclusiv pe îmbrăcăminte sport care utilizează țesături tehnice încercate și testate pentru a crea siluete proiectate cu un accent specific sportiv pentru a spori performanța, nu doar pentru a arăta bine sau pentru a rămâne în tendințe.
Tricouri bărbați acum si oferte online de la emag

4. Poartă straturi

Folosirea straturilor suplimentare pentru a arde mai multe calorii este un mit, dar ceea ce va face cu adevărat este să îți ofere mai multă varietate, astfel încât să rămâi cât mai confortabil în timpul exercițiului. Scopul purtării straturilor este ca, pe vreme mai rece, să poți să te simți confortabil din punct de vedere termic și să poți renunța la straturi pe măsură ce vremea se încălzește sa invers. Menținerea corpului la o temperatură confortabilă îți va permite să efectuezi efort mai mult timp.

5. Citește recenziile

Dacă un produs este bun, cineva va dori să-l laude. Caută recenzii înainte de a face o nouă achiziție de îmbrăcăminte sport, indiferent că e vorba de un tricou sau de o pereche de adidași. Dacă te antrenezi zilnic, aceasta este o investiție excelentă și trebuie să fii încrezător în ceea ce porți.

6. Află cum sunt confecționate hainele tale de sport

Dacă prețul îmbrăcămintei este atât de ieftin încât pare prea bun pentru a fi adevărat, probabil că este. La un moment dat, altcineva va plăti prețul. Asigură-te că alegi un produs cu un proces de fabricație etic și cu o garanție a lucrului bine făcut, chiar dacă asta înseamnă să nu alegi ce e mai ieftin.

7. Alege țesăturile potrivite

Bumbacul poate fi confortabil când este uscat, dar nu atât de confortabil când este ud. Bumbacul elimină umezeala din corp, făcându-l greu și predispus la frecare, ceea ce îți poate restricționa antrenamentul. Țesăturile tehnice sunt avansate pentru a preveni îmbibarea și pentru a permite pielii să respire.

8. Urmează instrucțiunile producătorului

Pur și simplu să urmezi instrucțiunile active de îngrijire a îmbrăcămintei sportive o va ajuta să dureze mai mult și să își facă treaba mai bine. În funcție de cât de mult te antrenezi, atunci când ți-ai tratat corect îmbrăcămintea activă poate dura de la 6 luni la 2 ani. Produsele chimice dure și apa prea fierbinte pot deteriora îmbrăcămintea activă, scăzând capacitatea de respirabilitate și absorbție a hainelor, deci evită întotdeauna amestecarea acestora cu restul rufelor când speli.

Citește și De ce sunt converșii atât de populari, deși sunt de atâta vreme pe piață?

Citește și Laptopurile MacBook Pro 2021 întârzie, când vor fi gata?

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii