15 examinatori pe traseele pentru permis, în Pitești

de | 15.04.2022 15:30 | Actualitate, Home

6 examinatori din Dolj vor face testări pe trasee din Pitești, sâmbătă, 16 aprilie.
Vor lucra alături de polițiștii Serviciului de Permise Argeș. În total, 15 agenți vor examina elevii la proba practică de traseu.

Timpul de așteptare pentru proba practică a examenului de permis a ajuns la 2 luni. În momentul în care am început demersurile, candidații așteptau și 4 luni.

Citește și:Cum arată prima zi de Simfonie. Ministrul Culturii a fost prezent la eveniment

”Vom continua să căutăm soluții. Când am susținut eu examenul pentru permis, se dădeau ambele probe în aceeași zi. Știu că este o situație ideală la care este greu de ajuns, dar consider că fiecare zi redusă din acest timp de așteptare este de bun augur.?”, transmite prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed