Web Analytics
scris luni, 04.12.2023

Zece tineri care aruncau petarde în zona centrală a Piteștiului au fost amendați

Poliția Locală a sancționat un grup de 10 tineri surprinși în timp ce foloseau petarde, în data de 01.12.2023, la ora 23:30, în apropierea Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu”. Tinerii, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, cu domiciliul în comuna Merișani, au primit sancțiuni în valoare de 200 de lei fiecare pentru tulburarea ordinii publice.

Zece tineri care aruncau petarde în zona centrală a Piteștiului au fost amendați

Citește și: Inspectorii ANAF au identificat o fraudă de 15 milioane de euro în comerțul cu autoturisme second hand


Totodată, într-o acțiune comună desfășurată în data de 3 decembrie, polițiștii locali, jandarmii și polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au efectuat un control amplu în zona centrală, care a vizat atât comerțul neautorizat, cât și comercializarea ilegală a materialelor pirotehnice, precum și alte fapte antisociale. Acest control a dus la aplicarea a 12 sancțiuni contravenționale pentru comerț stradal neautorizat (baloane, jucării), fiecare sancțiune fiind în valoare de 1.000 de lei.
Autoritățile fac apel către cetățeni să evite utilizarea materialelor pirotehnice în spațiile publice pentru a preveni astfel de amenzi substanțiale. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare pentru menținerea ordinii și siguranței în comunitatea noastră.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *