Web Analytics

Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş, recunoaşte: „Dacă Dani Coman vine la Piteşti, în trei, patru ani ne vom bate la titlu”

de | 19.04.2024 10:30 | Actualitate, Home, Sport

Două victorii care ne dau speranțe, 4-1 cu Ceahlăul și 2-0 cu Alexandria…

– Mi-aș dori să întâlnesc din nou la baraj pe Dinamo și de data asta să le întoarcem noi cu 6-0, nu 6-1. Da, chiar din sezonul ăsta, de ce să nu, dacă matematic avem șanse la locul 7 și există discuții în piață că și o altă echipă nu-și va lua licența… De ce să nu sper?

Bun, cum comentați aceste rezultate?

– Aceste ultime rezultate sunt nesemnificative pentru că noi nu trebuia să fim aici, noi trebuia să fim în play-off. De aceea, aceste rezultate nici nu le iau în calcul. Adică să mă bucur pentru ce? Pentru că mă duc să joc pentru a evita retrogradarea în Liga a 3-a? Am și spus, i-am spus și lui Eugen Neagoe, mă bucur ca echipa să joace fotbal, să se lege relații de joc și atâta tot. Mă bucur pentru progresul jocului, nu pentru rezultate.

„Nu pleacă nimeni de la FC Arges, atât timp cât eu sunt aici… Trebuie să ne păstrăm copiii”

Având în vedere că jocul este mai bun, să zicem, ca celelalte, iar antrenorul Eugen Neagoe a folosit și mai mulți copii, cum comentați lucrul acesta?

– Este normal să joace copiii. Argeșul a fost, și știți bine, o pepinieră de copii și talente care au ieșit de acolo și fotbaliștii care au ieșit de acolo ne dau speranțe pentru viitor. Copiii aceștia, care sunt în mare parte ai Piteștiului, trebuie să li să dea credit, trebuie să îi păstrăm pe toți. Chiar am fost sunat de tatăl unui copil, că vrea să plece, că nu intră în grațiile conducerii și am spus: nu pleacă nimeni de la FC Arges, atât timp cât eu sunt aici. Dacă dintre acești copii vor pleca, vor pleca dați împrumut pentru alte cluburi.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „La Piteşti sunt nişte orgolii ale trecutului pe care eu trebuie să le gestionez foarte bine”

Cum vedeți următoarele confruntări, cu Reșița și la Unirea Dej?

– În nota a ceea ce am comentat puțin mai înainte, rezultatele, victoriile sunt normale. Sper ca jocul echipei să ne mulțumească, jocul și progresul jocului, și restul, dacă vom reuși să ne plasăm pe locul șapte, ajutați și de problemele administrative ale altora, să mergem în locul acela de baraj. Ar fi ideal. Acum, pentru că există această posibilitate a locului șapte, să ne bucurăm și la victoriile astea, la rezultate, dar, repet, pe mine mă bucură mai mult progresul jocului.

Schimbând registrul, iată că Dani Coman și-a dat demisia de la Hermannstadt. Cum comentați?

– Este doar problema lor. Am spus-o, o repet și o voi repeta, aș fi un ipocrit să spun că nu mi l-am dorit pe Dani Coman încă de prima dată de când am venit la FC Argeș. Când a fost numit un alt director sportiv președinte, prima variantă a fost Dani Coman și atunci nu s-a putut, am avut un alt președinte. Credeți-mă că mi-l doresc foarte mult pe Dani Coman, este piteștean, îl doare sufletul pentru FC Argeș. Eu am și o altă relație cu Dani Coman, știu că sufletul lui este la Pitești, respectă foarte mult Piteștiul în comparație cu alții. S-a născut în zona Argeșului, Argeșul l-a propulsat în lumea mare a fotbalului românesc, este cu sufletul de multe ori la FC Argeș. Acum, că a demisionat, este problema lor, nu o comentez, eu dacă el își dorește, oricând sunt dispus, îl aștept cu mare drag și nu numai eu, cred că toți iubitorii fotbalului din Pitești îl așteaptă pe Dani Coman acasă, să punem umărul, să facem o echipă foarte bună la Pitești. Și chiar mă hazardez într-un pronostic, dacă Dani Coman se întoarce la Pitești, împreună cu el, cu autoritățile locale, cu Cristi Gentea, cu suporterii ăștia, așa câți avem, dar o să vină foarte mulți suporteri alături de echipă și cu toți factorii pe care vrem să readucem Argeșul acolo unde, părerea mea este că îi este locul, în 3-4 ani vom juca liniștiți în Cupele Europene și ne vom bate la titlu.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş: „Domnul Foamete conduce FC Argeş. Ce să facem? Asta e, când le spun să ne organizăm… Nu merge, aşa nu merge!”

„Dacă aveam în vedere un alt conducător, credeți-mă că îl aveam până acum”

Deci să înțeleg că nu aveți deocamdată în vedere un alt conducător în afară de Dani Coman?

– Dacă aveam în vedere un alt conducător, credeți-mă că îl aveam până acum. Da? Și de regulă eu, Viorel Tudose, ce-mi doresc este doar o chestie, un ecart de timp. Când mi-am pus în cap ceva, reușesc. Doar că timpul, că nu reușesc astăzi sau peste o săptămână, tot reușit se cheamă. Este doar o problemă de timp. Repet, este doar problema lui Dani Coman și a lui Hermannstadt că s-au despărțit. Nu neg și, v-am spus, mi-l doresc pe Dani Coman. Totul depinde de el. Eu sunt convins, la cât îl știu, că iubește Piteștiul, că se va alătura acestui proiect, care eu cred că va fi un proiect de succes. Și nu cred, sunt sigur, dar nu vreau să folosesc cuvinte mari, că iarăși o să mă atace lumea, că Tudose a luat-o razna și e prea optimist. Nu, eu nu am luat- o razna. Eu știu ce pot să fac în business. Și dacă vine Dani Coman, care este foarte bun pe partea administrativ-sportivă, dacă se alătura acestui proiect, eu văd un proiect de real succes.

Citește și Bogdan Vişan, şeful Centrului de copii şi juniori de la FC Argeş: „Mai avem câţiva copii de la Under 17, care o să fie în angrenajul echipei mari cât de curând”

Citește și Juniorii de la FC Argeș vor înfrunta forțele Europei

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *