Web Analytics
scris vineri, 05.04.2024

Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş: „Domnul Foamete conduce FC Argeş. Ce să facem? Asta e, când le spun să ne organizăm… Nu merge, aşa nu merge!”

Cum comentați victoria din meciul amical cu CSM Slatina, scor 1-0?

– Este o victorie într-un meci amical. Nu mă încântă prea mult, meciurile amicale sunt meciuri amicale în care se testează jucătorii. Pe mine mă interesează ce se întâmplă în meciurile de pregătire, cele oficiale, restul sunt doar meciuri amicale. Este totuși o victorie de moral într-un meci amical. Am înțeles că jucătorii s-au mișcat cât de cât bine, dar suntem departe ca să sperăm la ceva. Până la urmă este o victorie care mă încântă. Orice victorie mă încântă, pentru că victoriile aduc victorii. Mă bucur pentru victoria lui Metaloglobus la Piatra Neamț, care ne dă speranțe că putem să prindem, așa, pe ultimii centimetri, milimetri, într-un finish, locul șapte. Eu mai sper la locul șapte prin ajutorul divinității, exact ca acum patru ani, să promovăm. Poate este o părere subiectivă a mea ca suporter al lui FC Argeș… Acum a vorbit suporterul din mine. Revenind cu picioarele pe pământ, va fi foarte greu, dacă nu chiar aproape imposibil, dar există ceva speranțe, o luminiță, așa, la capătul tunelui, ca să citez niște foști clasici în viață.

Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş: „Domnul Foamete conduce FC Argeş. Ce să facem? Asta e, când le spun să ne organizăm… Nu merge, aşa nu merge!”

„Nu aș dori să se vorbească despre noi că am reușit o promovare cu ajutorul legislației”

Practic, acesta ar cam fi obiectivul?

– Este un obiectiv al meu personal, nu l-am impus nimănui, știu că este foarte greu, e coroborat cu o serie de aspecte care nu sunt doar de natură sportivă și nu aș vrea să obținem această promovare în detrimentul altora și iarăși să se vorbească despre noi că am reușit o promovare cu ajutorul legislației, pentru că practic aici vorbim doar de ajutorul legislației pentru că din punct de vedere sportiv nu avem șanse. Dar, să sperăm că se vor așeza planetele, să sperăm, e doar o speranță a mea, v-am spus, a vorbit suporterul din mine, nu omul care dă bani la FC Argeș.

Citește și Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv CS Mioveni: „Deocamdată este vorba doar de o înfrângere”

„Eviți orice contact vizual cu jucătorii, pentru că se pot spune niște cuvinte grele de ambele părți”

Care este atmosfera la echipă acum? Ce știți dumneavoastră? Cum abordează jucătorii această ultimă fază a campionatului?

– La nivel declarativ toată lumea își dorește, toată lumea spune că vom face, vom drege, va fi extraordinar, atmosfera este bună în comparație cu ce a fost în trecut, asta spun toți. Dar, repet, doar la nivel de vorbe. Realitatea în teren ați văzut-o și dumneavoastră, ați văzut, în ultimul meci cu Reșița, deși echipa s-a dăruit, suntem departe de a fi acea echipă pe care noi o dorim cu toții. Probabil că a trebuit să atingem un minim și acum să începem să urcăm. Este un progres față de meciul, să zic, de la Ceahlăul de anul trecut, de meciul cu Miercurea-Ciuc, e pe plus întotdeauna, e pe plus față de meciul cu Corvinul, dar suntem departe de ce ne dorim, credeți-mă! Acum mă întrebați care este atmosfera. Nu vreau să răspund cu o întrebare, dar ce atmosferă poate să fie având un nucleu de jucători, un lot de jucători cu care ai plecat pe cai mari, spunând, domnule, nici nu se pune problema să nu promovăm! Și nu numai noi am spus asta, toată lumea, la ce lot de jucători avem, la partea financiară, în care toate salariile sunt date la zi, totul este ok, nici nu se pune problema să nu promovăm! Și noi iată că acum ne batem pentru evitarea retrogradării în Liga a treia. M-ați întrebat despre atmosferă, cum credeți dvs care sunteți prins în fenomenul acesta numit FC Argeș că este atmosfera? Nici nu știi ce să le mai spui jucătorilor. Eviți orice contact vizual cu ei, pentru că se pot spune niște cuvinte grele de ambele părți. Ce așteptați de la noi? Că fotbalul este un joc. Corect, sunt de acord cu toată lumea că fotbalul este un joc, dar atitudinea nu este un joc. Că tot aud pe foarte multă lume că reproșează că n-ai șapte ani de acasă. Bun, ok, nu ai șapte ani de acasă, când nu te-au educat părinții, să ai șapte ani de acasă, dar următorii cinsprezece, următorii douăzeci de ani, unde sunt? Cine te face ca următorii ani, după cei șapte ani de acasă, să nu ai atitudinea necesară pentru care ești răsplătit? Eu această întrebare am pus-o tuturor, că nu ne regăsim, că nu știm ce-i cu noi, bun, ok, vă înțeleg, toată lumea are probleme, mai mari sau mai mici. Nu v-am întrebat ce-i cu voi, am vorbit despre atitudinea asta. E greu acum să găsești care este atitudinea potrivită, ce să le spui? Acum, singurul lucru pe care îl dorim cu toți este să trecem de toată nebunia asta și, dacă vrem să facem ceva, să luăm niște decizii radicale în vară, adică așa nu se mai poate merge. Ăsta este mesajul pe care l-am transmis tuturor. Nu, nu merge așa. Și am mai spus-o și le spun tuturor: eu nu rămân acolo, nici în Liga I nu sunt de acord să mă bat la retrogradare. Eu, dacă rămân, rămân să mă duc spre Cupele europele, să construiesc ceva. Dacă nu se vrea, nu este locul meu la FC Argeș, deși, repet, FC Argeș va rămâne în sufletul meu, rămâne pentru totdeauna și voi fi cel mai înfocat suporter al lui FC Argeș. Dar nu pot să stau acolo și să-mi bat joc și de numele meu și de munca mea, pentru că eu nu sunt croit astfel.

Citește și Viorel Tudose: „Poate eu am fost mărul discordiei, nu mai ştiu ce să zic…”

„În privinţa conducerii, aşteptăm zile cu soare, să vină primăvara, să vină vara, să vedem ce vom face”

Bun, domnule Tudose, ce ne mai puteți spune despre conducere?

– Nimic. Ce pot să spun? Nimic, deocamdată așteptăm zile cu soare, să vină primăvara, să vină vara, să vedem ce vom face. Nu mă întrebați de președinte, nu mă întrebați de nimeni, nu mai vorbesc de niciun președinte la momentul acesta. Până la urmă, din toată ecuația asta, eu am ieșit cel mai șifonat pentru că nici nu i-am dat numele, dar eu am zis că fac și multă lume și după articolele care au apărut în Jurnalul de Argeș, toată lumea a zis că am aruncat-o doar așa. Nu, ea nu a fost aruncată, este o realitate, au fost discuții foarte, foarte ample, foarte serioase. Nu s-a finalizat până acum. Nu mai vreau să vorbesc de conducere pentru că, sincer, trebuie să lăsăm timpul să vedem ce va decide până la urmă, ce se va întâmpla cu conducerea.

Cine conduce acum clubul FC Argeș pentru că un manager nu mai avem de ceva timp?

– Domnul Mihai Foamete, de facto și de veto, de ambele. Ce să facem? Asta e, când le spun să ne organizăm, să… Nu merge, așa nu merge. Mă rog, dacă asta se vrea, eu unul ce pot să zic? Nu pot să zic nimic. Eu îmi doresc foarte mult să se rezolve cât mai repede și să găsim niște soluții rapide și concrete de a face ceva.

Citește și Simona Halep a revenit în clasamentul WTA

Citește și Viorel Tudose: „Ori faceţi cum vreau eu ca să fie OK… altfel, la revedere!”

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Domnul Foamete este bagat in foarte multe comitete, comisii, consilii de conducere … și in plus mai și gestionează împreuna cu “ iubi” banii sindicatului ….și o face cu succes ,pentru ca deși se doreste mult o verificarea contabila , nimeni nu îndrăznește sa îl scuture puțin pentru ca …. e bazat omul…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *