Web Analytics

Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș: „Am aflat după meciul cu Sepsi că sunt trei jucători la noi care nu văd”

de | 9.11.2022 21:02 | Actualitate, Home, Sport

Marți seară, la Playsport Live, sponsorul principal al lui FC Argeș, Viorel Tudose, a adus în discuție o problemă șocantă: trei jucători au probleme cu vederea. ”Am aflat după meciul cu Sepsi că sunt trei jucători la noi care nu văd. Unul ar avea -4 la un ochi. Vom merge să le facem un control amănunțit. Totul s-a petrecut foarte rapid. După performanța din campionatul trecut, Prepeliță și Jean Vlădoiu au avut mână liberă. Au efectuat aceste transferuri fără vizita medicală, pentru că totul s-a petrecut în Austria, după care aflăm că nu mai merge motorul la FC Argeș”, a punctat finanțatorul piteștenilor.

Citește și: FC Argeș, dispusă să-l vândă pe Ișfan la Rapid

Cei trei jucători ar fi: atacanții Julio Donisa (28 ani) și Enzo Celestine (25 ani) și mijlocașul Bryan Alceus (26 ani). Toți se află oricum pe lista disponibilizărilor pentru mercato din iarnă, fiind jucători care nu au confirmat. Salariile lor cumulate ajung lunar la circa 20.000 de euro!

„Am ajuns un fel de ladă de gunoi a Europei. Jucătorii sunt aduși cu bena. Semnează contracte și îți dai seama că unii nici nu văd. La propriu. Impresarul ți-l aduce în cantonament și pune presiune pe tine, campionatele încep foarte rapid. Nu îi caut scuze lui Andrei Prepeliță, dar trebuie să înțeleagă că relația de afacere este una și relația de prietenie este alta”, a mai spus Viorel Tudose.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *