Web Analytics

FC Argeș, dispusă să-l vândă pe Ișfan la Rapid

de | 9.11.2022 17:03 | Actualitate, Home, Sport

Viorel Tudose, unul dintre finanțatorii celor de la FC Argeș, a declarat că echipa sa este dispusă să vândă orice jucător din lot pentru prețul corect, conform Digi Sport. Acesta a mai spus că nu are nicio problemă să-l vândă pe Alexandru Ișfan la Rapid, atâta timp cât formația antrenată de Adrian Mutu prezintă o propunere financiară pe placul lor. Omul de afaceri consideră că poate primi o sumă care să se încadreze între 700.000 de euro și 3.000.000 de euro.

Citește și: Un bărbat care și-a violat fetița de 11 ani a fost deferit Justiției după cinci ani de anchetă. Avocatul Poporului Pitești cere control din partea Inspecției Judiciare

Cel mai probabil, suma ar depinde foarte mult și de anumite bonusuri pe care FC Argeș le-ar stabili cu echipa în cauză, cum ar fi procentul dintr-un viitor transfer sau o sumă în cazul unor calificări în Europa.

”Știți cum este. Toți ne dorim câte ceva, dar când îți dorești ceva și vrei ceva cu adevărat, faci o ofertă scrisă, nu ieși pe toate posturile. Sunt foarte mulți oameni care vor să cumpere aur sau bijuterii. Vorbim de Ișfan. Dacă Adrian Mutu îl dorește la Rapid, poate să vină să îmi facă o ofertă. Pot să văd un preț de la 700 de mii până la 3 milioane”, a declarat Viorel Tănase la playsport.ro.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *