Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Şi anul acesta sunt şanse, dar cu atitudinea pe care o avem acum nu vom intra în play-off”

de | 14.12.2022 14:13 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat după înfrângerea cu Universitatea Craiova 1948 ce șanse mai are FC Argeș să prindă în acest sezon play-off-ul, Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeș, ne-a declarat: „Și anul trecut am avut un început de campionat mai greoi, dar pe ultima sută de metri am reușit să atingem o formă sportivă bună și să intrăm în primele șase, unde rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor noastre. Anul acesta, mai greu de spus având în vedere și transformările care au avut loc la echipă, o nouă conducere tehnică, probabil cu altă concepție de joc, cu alți jucători care vor trebui aduși. Anul trecut am spus că intrăm sigur în play-off pentru că știam că echipa va atinge o formă sportivă maximă în luna martie. De fapt, așa și fusese gândită treaba, să atingă forma sportivă maximă în luna martie pentru a putea prinde play-off-ul. Și anul acesta sunt șanse, dar cu atitudinea pe care o avem acum nu vom intra în play-off. Vorbim despre condiția de cauzalitate, atitudinea…

Dacă atitudinea va fi una corespunzătoare, chiar cu acest lot putem să intrăm în play-off. Dacă atitudinea va fi cea arătată în meciurile cu Sepsi sau cu Craiova 1948, părerea mea este că nu avem nicio șansă să mai prindem play-off-ul. Ar fi ideal totuși să reușim o performanță deosebită în Cupa României, deși avem adversar acolo pe CFR Cluj sau, ca și strategie, să vedem dacă este posibil să mergem în play-out și aici să prindem locul 7 sau 8, să mergem în Conference League. Vedem ce strategie vom aborda în perioada următoare, dar indiferent de strategie, indiferent de ce conducere tehnică am avut sau avem, cu această atitudine nu vom putea să ne îndeplinim obiectivele”.

Citește și FCU Craiova – FC Argeș 1-0. Oltenii obțin victoria după o greșeală a argeșenilor

Citește și Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: „Ne-am îmbătat cu apă rece după primele meciuri şi desfăşurarea evenimentelor ne arată că nu este aşa”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *