Web Analytics

Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: „Ne-am îmbătat cu apă rece după primele meciuri şi desfăşurarea evenimentelor ne arată că nu este aşa”

de | 25.11.2022 10:35 | Actualitate, Home, Sport

Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeș, este foarte revoltat față de situația de la clubul din Trivale. Omul de afaceri este supărat pe cei care au realizat ultimele transferuri și, evident, pe prestația unora dintre jucători.
Viorel Tudose: „Sunt foarte supărat pe o parte a conducerii tehnice pentru transferurile făcute, pentru că FC Argeș este un club care și-a respectat toate contractele la zi, și-a respectat toți partenerii și îi va respecta în continuare. Nu îmi plac declarațiile care spun că acesta este lotul, unul foarte bun, iar după meciul, de exemplu, cu Sepsi, vin și spun că nu mai avem nevoie de niște jucători. Mai mult, mi se pare de noaptea minții când mi se spune că de ce spun eu despre niște jucători că nu sunt buni. Păi, tu mi-ai spus că nu sunt buni!… Ne-am îmbătat cu apă rece după primele meciuri și desfășurarea evenimentelor ne arată că nu este așa…

De multe ori, dorința mea nu prea mai coincide cu ce se mai întâmplă în clubul FC Argeș, cel puțin în ultima perioadă. Nu că aș fi într-o disensiune de păreri sau de idei cu cei de acolo, chiar suntem foarte OK, dar nu avem acea mentalitate de învingători de a tăia în carne vie. A se vedea și cazul Latovlevici. Probabil, dacă lui Latovlevici i se rezilia contractul la vremea respectivă, nu mai aveam două sau trei gafe și poate mai aveam încă un punct sau chiar trei în portofoliu, dar ce să facem? Ne batem și noi ca o echipă mică încă. Fără mentalitatea de a fi puternici nu facem nimic. Lumea trebuie să înțeleagă că Argeșul a învins forțe fotbalistice ale Europei, cum ar fi Real Madrid sau AEK, adică nu suntem nimeni. Când vom mai lua jucători, ei trebuie să știe unde vin. Nu să pleci pe poarta stadionului în timpul meciului pentru că nu ai fost luat în lot. Trebuie să stai acolo, să susții echipa… Este supărător ce se întâmplă…

Imaginea lui FC Argeș este foarte importantă și mă refer la acel comunicat legat de Prepeliță, care nu își avea rostul. Ce antrenor mai vine la FC Argeș după un asemenea comunicat? Nu este nimic adevărat! FC Argeș a respectat ad-literam toate contractele. Nu a plecat nimeni neplătit de la FC Argeș! La Pitești chiar se vrea să se facă performanță. Nu sunt supărat pe nimeni, dar nu mai vreau ca acest club să fie cârpa de șters pe jos a unora. Nu merităm asta! Dacă cineva crede că ne-a prins cu spatele la zid, se înșeală amarnic”.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Işfan şi Garita pot fi vânduţi pentru o sumă corectă, dar deocamdată sunt netransferabili”

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Supărarea mea cu Consiliul Director a plecat de la faptul că am spus despre Latovlevici să plece”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Corect! La ce vrea Viorel Tudose și toată suflarea Argeșului, trebuie 11 jucători. Mai bine sacrificăm returul asta și luăm de la juniorii locali. Și de la anu, putem discuta. Dar dacă luăm cate un copil, îl ținem rezervă sau îl bagi câteva minute, de unde…. rodaj? Mi.a plăcut portarul cela de a jucat în cupa e.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole