Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2019

Violatorul recidivist, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul care a violat o tânără în Curtea de Argeș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta se numește Costel Z., are 41 de ani și este recidivist. În trecut, bărbatul a mai fost condamnat de cinci ori, pentru viol sau tentativă de viol.

Violatorul recidivist, arestat pentru 30 de zile

Reamintim că luni, o femeie în vârstă de 29 de ani a fost agresată și violată în Curtea de Argeș de către un cioban. Întâmplarea a avut loc dimineața, la marginea pădurii. Femeia se îndrepta spre serviciu, când ciobanul, călare pe cal, a atacat-o și a dus-o cu forța în pădure, unde a obligat-o să întrețină relații sexuale. După ce și-a revenit, femeia a alertat autoritățile. Poliţiştii l-au prins luni seara.

Marți, Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile. „Dispune arestarea preventivă a inculpatului Z. Costel pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 10.09.2019 şi până la data de 09.10.2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Z. Costel”, arată instanța.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...