Web Analytics

Violatorul recidivist, arestat pentru 30 de zile

de | 11.09.2019 13:43 | Actualitate

Bărbatul care a violat o tânără în Curtea de Argeș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta se numește Costel Z., are 41 de ani și este recidivist. În trecut, bărbatul a mai fost condamnat de cinci ori, pentru viol sau tentativă de viol.

Reamintim că luni, o femeie în vârstă de 29 de ani a fost agresată și violată în Curtea de Argeș de către un cioban. Întâmplarea a avut loc dimineața, la marginea pădurii. Femeia se îndrepta spre serviciu, când ciobanul, călare pe cal, a atacat-o și a dus-o cu forța în pădure, unde a obligat-o să întrețină relații sexuale. După ce și-a revenit, femeia a alertat autoritățile. Poliţiştii l-au prins luni seara.

Marți, Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile. „Dispune arestarea preventivă a inculpatului Z. Costel pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 10.09.2019 şi până la data de 09.10.2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Z. Costel”, arată instanța.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii