Web Analytics
scris marți, 27.02.2024

Video. Tânăr din Argeș, reținut pentru furt și distrugere

Polițiștii din Valea Mare Pravăț au fost sesizați în dimineața zilei de luni, 26 februarie, în jurul orei 6, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Bughea de Sus, de unde au sustras bunuri, după care ar fi incendiat alte bunuri în incinta magazinului.

Video. Tânăr din Argeș, reținut pentru furt și distrugere

Citește și: Salariați de la Dacia morți în drum spre serviciu

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, în noaptea de 24 spre 25 februarie, persoanele respective au pătruns prin efracție în clădire, de unde au sustras țigări și băuturi alcoolice, după care au dat foc mai multor obiecte din plastic și un generator electric.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere. În aceeași zi, polițiștii din Valea Mare Pravăț, cu sprijinul colegilor din Câmpulung, au efectuat o percheziție, la o locuință din Bughea de Sus.

Așa au fost descoperite și ridicate 100 de pachete de țigări, de diferite sortimente, băuturi alcoolice. precum și alte bunuri, susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunii ce face obiectul cercetărilor.


Trei persoane au fost aduse, cu mandat, a sediul poliției pentru cercetări, printre care și un tânăr de 23 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.

În urma administrării probatoriului, tacesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de marți, 27 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...