Web Analytics
scris joi, 25.04.2024

Video. S-a deschis Argeș Mall. Publicul a luat cu asalt magazinele

În dimineața zilei de joi, 25 aprilie, s-a deschis Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din județ și din întreaga regiune de dezvoltare a Munteniei, centru situat la Pitești, în cartierul Tudor Vladimirescu. La ora 10, publicul larg a luat cu asalt intrările în acest mall, oamenii, în special cei mai tineri, grăbindu-se să beneficieze de promoțiile unor magazine.

Video. S-a deschis Argeș Mall. Publicul a luat cu asalt magazinele

Citește și: Argeș Mall devine realitate! 4 zile de entertainment marchează deschiderea celui mai mare centru comercial al județului!

Este un moment important în istoria municipiului Pitești, dată fiind amploarea acestei investiții – evaluată la peste 100 milioane de euro – realizată de Prime Kapital.

O investiție care înseamnă dezvoltare. Care înseamnă – așa cum spunea la deschidere Andreea Dumitru, center manager Argeș Mall – un alt fel de shopping, cu branduri care își propun să satisfacă și cele mai rafinate gusturi, multe dintre ele prezente pentru prima dată în județul Argeș, cum ar fi, de exemplu, Peek&Cloppenburg, Douglas, JD Sport, Mango, Maxipet, Mohito etc, etc, cu un uriaș Carrefour – ancoră de dezvoltare – al doilea hipermarket de acest gen deschis la Pitești și al 57-lea în România, cu: peste 600 mp alocați pentru locul de joacă; peste 1.000 mp pentru sala de sport și de fitness; peste 3.500 mp zona de food-court (900 de locuri), proiectată ca o grădină interioară; peste 250 de locuri capacitatea terasei exterioare cu panoramă spre Lacul Prundu, cu pistă de alergare etc.

Care înseamnă cafenele, locuri de destindere și tot felul de servicii: bancare, de amanet, exchange, curățătorie, farmacie, optică, plafar și așa mai departe.

Citește și: Pitești. Traseul autobuzelor „1B” către Argeș Mall

Care înseamnă peste 1.500 de locuri de muncă!

Toate aceste lucruri au fost apreciate și de oficialitățile prezente la deschidere și care au luat cuvântul la conferința de presă: Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș, Dragoș Predescu, prefect și Gilles Ballot, CEO Carrefor România.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...