Web Analytics

Victorie uriașă! FC Argeș învinge FCSB cu 1-0 și joacă finala de play off la Botoșani

de | 3.03.2022 23:17 | Actualitate, Sport

FC Argeș a produs surpriza etapei #29 din Liga 1, si a învins-o la limită pe FCSB, scor 1-0. George Ganea a marcat unicul gol al partidei.
FCSB a pierdut lamentabil la meciul din Trivale, iar Piteștiul, inteligent, și-a crescut șansele la top 6.

Piteștenii au avut momente când au lăsat garda jos, atât în prima repriză, cât și în a doua, acceptând cu stoicism atacurile FCSB. 


Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Nu am discutat cu alţi antrenori, unii se autopropun, dar Prepeliţă merită tot respectul…”

FC Argeș acumulează 45 de puncte și va juca etapa viitoare, în deplasare, cu FC Botoșani, pentru ultimul loc de play-off. În schimb, FCSB bifează a doua înfrângere consecutivă și e acum la 14 puncte de liderul CFR Cluj. O misiune imposibilă în drumul spre titlu.

FCSB a avut un gol anulat în minutul 22: Octavian Popescu a pasat peste apărarea adversă, Ianis Stoica (plecat dintr-o poziție de ofsaid) i-a furat mingea portarului Greab și a înscris. Reușita a fost anulată pentru fault la portar.

În urma acestui rezultat, FCSB (care a ajuns la trei meciuri fără victorie) rămâne pe locul 2, cu 59 de puncte (liderul CFR Cluj are 73).

foto GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *