Web Analytics

Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Nu am discutat cu alţi antrenori, unii se autopropun, dar Prepeliţă merită tot respectul…”

de | 24.02.2022 13:07 | Actualitate, Sport

Întrebat despre victoria din meciul cu Farul, despre următoarele meciuri din sezonul regulat, cele cu Voluntari, FCSB și Botoșani și despre eventuala schimbare a antrenorului, Jean Vlădoiu, managerul general de la FC Argeș ne-a declarat: ”Meciul cu FCSB a însemnat o victorie importantă, au fost trei puncte muncite. Ne-am dorit foarte mult să nu pierdem la Farul, știam că este o echipă puternică care a investit bani foarte mulți. Au adus patru atacanți de top, au câștigat la scor meciul cu Clinceniul și sigur că Andrei Prepeliță a pregătit foarte bine echipa în săptămâna premergătoare meciului.

A reușit să închidă toate culoarele pentru că forța lor ofensivă este una extraordinară pentru campionatul intern. Ne-a fost teamă de acest meci și știam că dacă nu pierdem rămânem cu șanse până în ultima etapă pentru play-off. Este munca antrenorului și jucătorilor pentru această victorie și bineînțeles a dlui Gentea care a investit foarte mult suflet, ne-a ajutat, a fost alături de noi. Suntem echipa care de mai bine de un an de zile suntem la zi cu salariile și primele. Pe mine lucrul acesta mă face să sper că la Pitești lucrurile sunt pe drumul cel bun. Cu părere de rău spun că am pierdut 5 puncte cu o echipă care deja s-a desființat și anume Gaz Metan. Cu acele 5 puncte probabil acum eram în play-off. Aceasta este durerea mea cea mai mare. Era ceva extraordinar, mai ales că suntem și în semifinalele Cupei…

Citește și Jean Vlădoiu: „Ar fi fantastic pentru Piteşti să jucăm finala Cupei”

Deci, se poate. Dacă am avea răbdare, dacă suntem uniți, dacă avem încredere, eu cred că lucrurile se pot îmbunătăți la Pitești, adică putem avea din nou o echipă cu care să ne mândrim, cu care să ne batem de la egal la egal cu orice echipă din campionatul intern. Urmează trei meciuri importante și este șansa jucătorilor să conștientizeze că acesta este un moment oportun pentru a demostra că sunt o echipă puternică și pot juca din ce în ce mai bine. Antrenorul Prepeliță într-un an de zile a evoluat foarte bine, are susținerea mea totală, a dlui Gentea, a dlui Tudose, deci nu se pune problema aducerii unui alt antrenor. Nu am discutat cu alți antrenori, unii se autopropun, dar Prepeliță merită tot respectul pentru ceea ce a făcut în acest an cu FC Argeș.

Nu este adevărat că s-a discutat cu Poenaru. Sunt minciuni. Dl primar ne-a spus că este și rămâne în continuare responsabilitatea noastră, dânsul face eforturi considerabile împreună cu dl Tudose să asigure salariile la zi, iar noi să ne facem treaba. Au rămas trei meciuri, trei finale și ne vom bate pentru dorința tuturor argeșenilor de a avea o echipă în play-off. Dacă nu, măcar să ne batem pentru locurile 7-8, pentru ca de acolo să jucăm într-o cupă europeană. Nu suntem așa cum considerau unii școși din calcule. A fost o surpriză pentru ei…”.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Suntem cea mai defavorizată echipă din punct de vedere al arbitrajului”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ce eforturi asa considerabile face Gentea ca sa sustina echipa? Doar muta niste bani dintr0un cont in altul. Doar nu sunt banii lui.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *