Web Analytics

„Veţi mai auzi lucruri foarte bune despre noi”

de | 17.05.2018 09:39 | Sport

13 Hutupan# Declară Luminiţa Huţupan Dinu, antrenor cu portarii la echipa de handbal a Mioveniului

# Cum caracterizați parcursul echipei din ultima perioadă de timp?
– Ceea ce am realizat în ultima perioadă de timp s-a putut face prin munca fetelor, dar și prin cei care ne susțin, care au avut răbdare să vadă că aceste fete tinere au potențial și că pot face performanță. Când le-am preluat și eu și Carmen Amariei, erau pe locurile 11-12 și am reușit să revenim cu ele pe locul 3, unde, știți foarte bine, mergem și la baraj.
# Ați remarcat pe cineva din acest lot?
– Nu aș putea spune asta, ci mai degrabă am putea vorbi de efort colectiv. Cred că întreg colectivul tot timpul și-a făcut datoria. Fetele s-au ajutat una pe alta pe tot parcursul acestui campionat, iar banca tehnică, zic eu, și-a făcut pe deplin meseria.

„Mergem la baraj cu gânduri mari, cu gânduri îndrăznețe și nu ne dăm la o parte”

# Ce ne puteți spune despre baraj?
– La baraj ne așteaptă jocuri foarte grele, nu știm cu cine vom juca deocamdată, dar nu avem niciun fel de presiune. Vom merge și vom demonstra acel handbal de calitate pe care l-am pregătit și am pus accent la fiecare antrenament. Vom arăta, așadar, un handbal de calitate pentru viitorul nostru, pentru ceea ce se numește orașul Mioveni.
# Apropo de viitor, ne puteți spune dacă rămâneți la echipă în condițiile în care promovați?
– Bineînțeles că da. Gândiți-vă la mine ca antrenoare, gândiți-vă la jucătoare, care își dorește fiecare în parte să ajungă cât mai sus… Dumnezeu la un moment dat cred că ne va răsplăti pentru munca depusă zi de zi pe terenul de sport. În plus de asta, sacrificiile pe care le fac aceste fete minunate alături de conducere este un lucru extraordinar. Vă dați seama că mergem acolo cu gânduri mari, cu gânduri îndrăznețe și nu ne dăm la o parte, pentru că numai așa putem învăța, de la niște jucătoare cu experiență.

„Le transmit suporterilor să ne urmărească pe micile ecrane și să fie alături de noi, pentru că nu vor regreta”

# Dacă nu veți promova, veți continua la Mioveni?
– Eu vorbesc în numele meu și, indiferent de situație, trebuie să vorbesc cu cei care m-au adus, cu cei care se ocupă de această echipă, încă nu am discutat nimic și nu vreau decât să mă gândesc la jocurile de la baraj. Apoi vom discuta, dar am îndrăgit și îndrăgesc acest oraș. Îi respect pe domnul primar și toată conducerea clubului. Am iubit și am pus suflet la această echipă, cu toate jucătoarele pe care le-am întâlnit, cred că m-am atașat de ele și ele de mine și consider că, indiferent de rezultat, vom continua și veți mai auzi lucruri foarte bune despre noi de acum încolo.
# Ce aveți dvs. de transmis iubitorilor handbalului din Mioveni?
– Așa cum m-au iubit și m-au îndrăgit atât pe mine, cât și pe Carmen Amariei și ne-au primit cu brațele deschise, pentru tot ceea ce am făcut noi, le mulțumim că sunt alături de noi, pentru că ne încurajează și susțin această echipă tânără și că au avut răbdarea necesară să privească lucrurile și bune și rele, și la înfrângeri și la victorii și nu ne-au adresat cuvinte urâte. Au avut numai cuvinte de laudă și au avut răbdare să vadă că această echipă muncește și rezultatele în timp s-au văzut. Îi aștept cu nerăbdare să ne susțină și la meciurile de baraj de la Cisnădie, pentru cei care au posibilități și timpul necesar să facă această deplasare. De asemenea, celorlalți le transmit să ne urmărească pe micile ecrane și să fie alături de noi, pentru că nu vor regreta.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii