Web Analytics

Cristi Ignat, fundaşul central de la CS Mioveni, este optimist: „Cu 12 puncte din aceste cinci meciuri, putem să promovăm direct”

de | 26.04.2024 10:35 | Actualitate, Home, Sport

Cum comentezi prestația echipei CS Mioveni în acest play-off? Trei meciuri terminate la egalitate și două înfrângeri.

– Eu cred că au fost niște meciuri destul de grele, că a început și play-off-ul… Și poate nu am obținut rezultatele care erau așteptate, dar noi vă asigurăm că am dat totul pe teren și că ne-am străduit să obținem maximum din ce am putut obține.

Lăsând la o parte cele două înfrângeri, cu Corvinul Hunedoara și cu Unirea Slobozia, se putea scoate mai mult din cele trei meciuri terminate la egalitate?

– Da, eu cred că se putea scoate mai mult, mai ales în meciul cu Șelimbăr de acasă, acel 0-0. Eu cred că meritam să-l câștigăm și trebuia să-l câștigăm. Dar, în rest, au fost echipe bune, meciuri destul de bune. Eu consider că nu este nimic pierdut, încă totul este posibil.

Urmează meciul cu Unirea Slobozia și apoi cu Gloria Buzău? Cum vezi aceste confruntări?

– Păi, le văd ca o șansă foarte mare pentru noi, să o luăm pe o pantă ascendentă. Eu cred că putem face un meci bun cu Unirea Slobozia și, dacă obținem o victorie, mergem și la Buzău și putem face șase puncte care să ne ducă pe locuri promovabile.

„Cel mai rău scenariu e să jucăm un meci de baraj, unde se poate întâmpla orice”

Ce șanse mai are acum CS Mioveni să prindă barajul, să promoveze direct? Cum vezi lucrurile?

– Am zis că șanse sunt, încă sunt, și eu cred că putem face față și putem să prindem chiar un loc promovabil direct. Dacă ne axăm pe următorul meci și o să dăm totul, eu sunt sigur că o să putem obține victoria.

Care ar fi cel mai bun scenariu pentru următoarele 5 meciuri ale CS Mioveni?

– Cel mai bun scenariu ar fi să obținem 15 puncte din 5 meciuri, dar chiar și cu 12 puncte, cred că putem să promovăm direct.

Bun, care este cel mai rău scenariu care s-ar putea întâmpla în aceste 5 meciuri?

– Păi, cel mai rău scenariu e să mergem pe locul de baraj și să jucăm un meci de baraj, unde se poate întâmpla orice. Cu echipă de Liga I se poate întâmpla orice, cu cartonașe roșii sau accidentări… Orice se poate întâmpla, așa că nu este nimic pierdut. Noi, băieții, am vorbit în vestiar și suntem încrezători și cred că, chiar dacă mergem la un meci de baraj, eu zic că o să facem o figură frumoasă.

Citește și Ia-ți bilet la semifinală. Baschetbaliștii piteșteni dispută cel mai important meci al sezonului!

„Situația financiară este una bună, chiar suntem foarte ok…”

Care mai este situația financiară în privința salariilor, primelor?

– Situația financiară este una bună, chiar suntem foarte ok… Nu vreau să comentez chestii de genul acesta, dar este ok pentru noi, este bine.

Adică sunt salariile la zi, să înțeleg?

– Da, adică pentru noi, jucătorii, totul este pus la punct. Ni se oferă toate condițiile și totul este ok.

Ce știi tu despre interdicția de la UEFA de a face transferuri? A fost ridicată acea interdicție? Ce știi?

– Nu știu, mi se pare că nu a fost ridicată.

În ceea ce te privește pe tine, personal, care ar fi viitorul tău?

– Pe plan personal vreau să mă focusez, sincer, pe finalul de sezon, să dau totul în ultimele meciuri și după aceea o să văd ce o să fie. Mi se termină împrumutul în vară și va trebui să am o discuție și cu cei de la Rapid, și cu cei de la Mioveni, să găsim un numitor comun.

Citește și Medalii pentru sportivii de la CSM Pitești la Cupa României la kaiac-canoe

„Nu știu cu ce echipă voi continua, dar vreau să fac tot posibilul să joc cât mai multe meciuri”

Cam ce ai vrea să faci după ce se termină sezonul?

– Obiectivul meu pentru anul viitor, sincer, e să joc. Să joc cât mai multe meciuri, pentru că sunt și cu lotul național și mă interesează să joc, să am ritm, să fiu în vână, așa cum am fost și anul acesta. Acesta este obiectivul meu și asta aș vrea să fac. Acum depinde, nu știu cu ce echipă voi continua, dar vreau să fac tot posibilul să joc cât mai multe meciuri.

Cum a fost la ultima convocare la echipa națională?

– Am câștigat cu Armenia, am câștigat cu 1-0 și continuăm cursa pentru calificarea la Campionatul European. Urmează, tocmai în septembrie, o dublă cu Muntenegru, acasă și în deplasare. Eu sunt foarte încrezător că o să luăm și primul loc în grupă, Elveția fiind la un punct de noi, în rest, eu zic că o să câștigăm grupa și ne calificăm direct. Avem un lot foarte bun, jucători foarte, foarte buni, care joacă meci de meci în Liga I și eu zic că putem obține calificarea.

Cum ai vedea prestația echipei naționale la Euro?

– Este o dorință a oricărui jucător să poată să ajungă la Euro, să poată să joace la Euro și să poată să reprezinte echipa națională. Cred că o să facem o figură foarte frumoasă. Indiferent de rezultate, eu zic că băieții o să facă o figură frumoasă.

Citește și CS Mioveni – Unirea Slobozia 0-1. Ialomițenii și-au asigurat matematic locul în SuperLiga

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *