Web Analytics

Fostul portar al lui FC Argeş, Gheorghe Cristian, despre situaţia echipei violete: „Este foarte greu să-ţi motivezi jucătorii când n-ai nimic, niciun obiectiv”

de | 25.04.2024 19:05 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat cum comentează ultimele trei rezultate ale FC Argeșului, meciurile din play-out, două victorii și o înfrângere și cum vede ultimele confruntări din acest sezon, fostul portar al lui FC Argeș, Gheorghe Cristian, în prezent antrenor la Centrul de copii și juniori, ne-a declarat: „Victoriile sunt victorii, nu le comentăm, iar meciul cu Reșița cred că a fost un mic accident, pentru că băieții au jucat bine, au avut ocazii de gol, dar a venit și ghinionul acela în ultimul minut și am luat gol. Se pare că echipa, din câte am observat, a rămas cam aceeași de trei meciuri, ceea ce este un lucru bun; se formează o echipă – ne interesează de la vară încolo ce vom face. Deci, cam asta ar fi, n-ai ce să faci, plus că lipsește motivația. Acum este foarte greu să-ți motivezi jucătorii când n-ai nimic, niciun obiectiv. Deci, obiectivul e atins, acum joci încă două meciuri ca să le joci, că nu mai ai niciun fel de probleme, nici la retrogradare, nici la promovare.

Urmează niște meciuri care doar trebuie jucate. Și ar fi bine că în aceste meciuri să fie încercați și copiii aceia care sunt pe lângă echipă, pe acolo, pentru că nu mai contează, doar jocul contează. Acești copii ar trebui să se adapteze la jocul echipei noastre și să aibă posibilitatea ca de la vară încolo să bată spre titulari. Eu acum aș încerca cât mai mulți tineri care sunt în cadrul echipei.
Acum, că s-a terminat campionatul la juniori, ar trebui și alții să fie încercați, că altfel nu ai cum să-i vezi, decât la jocuri. Apoi, de la vară încolo, crește presiunea cu promovarea și atunci e mai greu un pic. Se schimbă lucrurile. Acum nu mai putem vorbi de promovare, nu mai putem vorbi de retrogradare. Dacă le dai încredere tinerilor să joace, ei atunci vor să se afirme, vor să joace și pot să apară rezultatele bune, pozitive. În general, eu așa aș vedea lucrurile. Trebuie puțin curaj, adică puțin curaj și să-ți asumi anumite treburi vizavi de acești copii”.

Citește și Patru arbitri români pe lista UEFA pentru EURO 2024

Citește și Theodor Proca și Viorel Ciobanu de la CSM Pitești, premiați de Federația Română de Natație

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *