Web Analytics

UPDATE/Oficial: Bărbatul abuzat de polițiști a murit asfixiat

de | 18.04.2021 10:53 | Actualitate

Raportul medico-legal al bărbatului de 63 de ani, călcat pe gât de polițisti, în apropierea Autogării Sud Pitești, precizează că acesta a avut parte de o moarte violentă, prin asfixiere mecanică. În acest caz, a fost deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă și purtare abuzivă, conform surselor Realitatea PLUS.

CITESTE SI Bărbatul din Pitești a murit „din cauza nepregătirii polițiștilor”, susține un sindicalist din Poliție

Vineri, un incendiu a izbucnit din cauza friteuzei într-un local din Pitești. Angajaţii au sunat la 112, iar la faţa locului ajuns pompierii, dar şi un echipaj de poliţie care a ajutat la evacuarea incintei. Un bărbat de 63 de ani care consuma băuturi alcoolice pe terasă a refuzat să părăsească localul şi a devenit violent. Poliţiştii au fost nevoiţi să îl scoată cu forţa din incintă, moment în care bărbatul a suferit un infarct. Pompierii aflaţi acolo să stingă incendiul au încercat să îl resusciteze pe bărbat.

Oamenii legii au încercat să îl îndepărteze pe bărbatul de 63 de ani din jurul clădirii unde se afla incendiul. Bărbatul a fost somat de polițiști și a fost imobilizat pentru că nu s-a supus. Martorii au spus că bărbatul a fost bruscat, trântit la pământ de polițiști înainte să intre în stop cardio-respirator și să moară, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici.

sursa: realitatea.net

CITESTE SI Incendiu într-un local de la Autogara de Sud. O persoană se află în stop cardio-respirator pentru că a refuzat să părăsească incinta

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. De n-ar fi procedat asa, politistii ar fi fost acuzati ca-s „prea molai” , ca iau banii degeaba .
    Cat despre : „Martorii au spus că bărbatul a fost bruscat ” … pute de trasneste !