Web Analytics
scris miercuri, 28.10.2015

Un nou proiect european pentru Comunitatea Montană Iezer Muscel

În perioada 5 – 7.10.2015, delegația  Comunitătii Montane Iezer Muscel, condusă de  președintele Leonard Soare, a participat, în Malta, la întâlnirea internațională de lansare a proiectului „CENSE – Economia Circulară din Nordul în Sudul Europei 2020 – pași noi în luarea deciziilor cetățenilor”. Fiecare partener de proiect (Malta, Italia, Grecia, România, Croația, Olanda, Suedia) a prezentat organizația pe care o reprezintă și exemple de bune practici din țara de origine în domeniul protejării mediului, cu predilecție reducerea emisiilor de carbon.
Au fost stabilite detaliile organizatorice/logistice  și calendarul întâlnirilor internaționale în perioada octombrie 2015 – iunie 2017.
A fost, de asemenea, lansat concursul de bune practici în domeniul proiectului destinat cetățenilor/organizațiilor din zonele partenerilor de proiect. Câștigătorul concursului va beneficia de participare gratuită la evenimentul internațional final al proiectului (Godeni, România, iunie 2017).
Vizita în La Valletta – capitala țării, și programul video 3D „Istoria Maltei” au permis partenerilor de proiect să intre în atmosfera specifică insulei printr-o călătorie imaginară de-a lungul existenței sale.
A.C.

Un nou proiect european pentru Comunitatea Montană Iezer Muscel

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită