Web Analytics

Un fost antrenor în Liga 1 a murit în somn, la 52 de ani

de | 22.03.2023 12:23 | Actualitate, Home, Sport

John Ene (52 de ani), fost antrenor în Liga 1 în sezonul trecut la Academica Clinceni, a încetat din viață în această dimineață. Din primele informații, acesta a suferit un infact în somn, fiind găsit fără suflare de către fiul lui minor.

Citește și: Viorel Tudose, finanțator la FC Argeș: „Problema e la jucători, la valoarea lor. Mulți nu au ce căuta în Liga 1”

Apropiați ai lui John Ene au declarat pentru GSP.ro: „Medicii au spus că a fost un infarct în somn. A fost găsit de fiul său. Noi am aflat în această dimineață. Un coleg de la echipa s-a dus să-l ia pe fiul lui John Ene pentru a merge la școală și așa a aflat ce s-a întâmplat.  Dormea singur într-o cameră, din câte știm. Dimineața, fiul său a auzit alarma de la ceas și nu înțelegea de John nu o oprește. A intrat și l-a văzut așa. A venit și soția lui și au sunat la ambulanță, dar medicii nu au mai avut ce să facă. A venit la stadion seara, în jurul orei 20:30. Ne-a salutat, dar a zis că nu coboară, că nu se simte bine. Știu că urma un tratament la inimă”.

Citește și: FRF: „UEFA nu a autorizat și nu va autoriza afișarea simbolurilor menționate de Federația Maghiară de Fotbal”

John Ene a început sezonul 2021-2022 al Ligii 1 ca antrenor de portari în staff-ul lui Ilie Poenaru, iar în timpul campionatului a activat și ca antrenor principal interimar, timp de 5 etape, după ce Ionuț Chirilă a părăsit echipa. A obținut o singură victorie, 1-0 cu Dinamo, în rest au fost 4 eșecuri. John Adrian Ene a fost portar la Steaua, club care l-a format ca junior în 1989, apoi la Ceahlăul, FC Brașov. A evoluat și în Albania, pentru un an. La 37 de ani, John Ene și-a încheiat cariera de fotbalist la Dunărea Giurgiu. În ultima perioadă, John Ene ajuta clubul sportiv FC Olympico Real Dragomirești, acolo unde evolua fiul său.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *