Web Analytics

Viorel Tudose, finanțator la FC Argeș: „Problema e la jucători, la valoarea lor. Mulți nu au ce căuta în Liga 1”

de | 22.03.2023 10:22 | Actualitate, Home, Sport

Viorel Tudose, finanțator și membru în Consiliu de Administrație al lui FC Argeș, a vorbit la GSP LIVE despre situația din club. Acesta l-a acuzat pe fostul antrenor, Marius Croitoru, de situația în care se află clubul, dar îi consideră vinovați și pe o parte dintre jucători.

Citește și: UEFA a aprobat cererea maghiarilor de a afişa steagul Ungariei Mari la meciuri

„Iarăși o înfrângere (n.r. – 0-2 cu U Cluj). A fost un meci destul de complicat, dar ni l-am făcut singuri greu. Speram ca venirea lui Vintilă să provoace un șoc. Plătim pentru greșelile individuale… Nu am arătat ca o echipă care își dorește victoria. Am încercat să ciupim. Când mergi la ciupeală, fotbalul nu te iartă. Am greșit în vară, dând credit unor jucători aduși cu surle și trâmbițe, pe bani foarte mulți. Nu au confirmat. Ne-am asumat această greșeală, deși partea tehnică trebuie să și-o asume.  S-a mers din greșeală în greșeală, când în toamnă l-am adus pe Marius Croitoru. În iarnă au fost transferuri nereușite, iar acum încercăm să reglăm din mers.

Problema e la jucători, la valoarea lor. Mulți nu au ce căuta în Liga 1, dar trebuie s-o scoatem cu ei la capăt. Nu avem altă soluție. Mă refer la jucătorii care nu sunt în lot. Noi avem aproape 30-35 de jucători. Lotul are 21-22 de jucători. Restul nu au ce căuta în prima ligă. Naivitatea în managementul sportiv se plătește! Oamenii sunt pricepuți, dar își asumă cineva aceste erori? Nu. Tot cei care plătesc își asumă. Suporterii nu-i înjură pe Vlădoiu, Prepeliță sau Croitoru. Naivitatea de a da credit celor care nu se pricep la managementul sportiv… Eu sunt adeptul jucătorilor români, nu al celor aduși de diverși impresari.

Citește și: FC Argeș-FC Voluntari și FC Botoșani-FC Argeș, programate duminica

Am spus că vreau să jucăm cu tineri, dar mi s-a spus că vom face o trecere treptată spre asta, dar că acum nu avem jucători tineri de valoare. Am acceptat să aducem străini, nu mai mult de 6-7, dar m-am trezit cu 12-13 jucători noi. Mulți dintre ei nici nu au avut acceptul clubului”, a spus Viorel Tudose la GSP LIVE.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Păi oricum vor pleca,cine va vrea sa joace in liga 2?o intrebare , totuși.. nu are nimeni din conducerea clubului,ma refer la Gentea,Foamete ,Stanciu etc,poate vreun pseudo sposor,2 perechi de cojones,sa iasa in fata cu „peste explicatiuni,coane Iancule”,la ce a fost,dar ce va urma in liga2??!!??.Cat de prost si gradul poti sa mai fi,ca in halul in care arata aceasta turma de maimuțe,venite din jungla amazoniana,poate sa salveze corabia?Atât de lasi sunteti,domnilor?Scârbă mi-e de voi🤣😂😤😈👹

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *