Web Analytics
scris joi, 18.01.2024

Un bărbat și-a tăiat venele după ce a aterizat cu avionul pe Otopeni

Caz șocant pe aeroportul Otopeni unde un bărbat și-a tăiat venele după ce a aterizat cu avionul. El venise cu o lamă în interiorul aeronavei și ar fi trecut de controale ținând obiectul ascuns în gură.

Un bărbat și-a tăiat venele după ce a aterizat cu avionul pe Otopeni

Citește și: Dosarul Ferma Dacilor. Primarul și fostul primar, sub control judiciar. O funcționară, reținută


După aterizarea din direcția Bruxelles a cursei Tarom RO 374, un pasager a devenit foarte recalcitrant, polițiștii de frontieră fiind solicitați pentru debarcarea pasagerilor. La fața locului s-a constatat faptul că un cetățean român a avut o lamă ascunsă în gură și și-a tăiat venele.A fost chemată echipa medicală din aeroport care a oferit primul ajutor persoanei în cauză. Pasagerii care se aflau în avion au fost debarcați pe ușa din spate a avionului, îmbarcați într-un autobuz și transferați către controlul de frontieră.

Citește și: Primarul Georgescu, prins cu „ciordeala” în arestul IPJ Argeş…


Din verificările efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că bărbatul nu este urmărit general și nu face obiectul nici unui consemn operativ. Ulterior, acesta a fost preluat de o ambulanță SMURD și transferat la Spitalul Floreasca, însoțit și de un echipaj al Poliției de Frontieră.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *