Web Analytics
scris marți, 13.06.2023

Un bărbat a amenințat că se sinucide în fața casei fostei soții

Poliţiştii din Giurgiu au intervenit, luni, pentru salvarea unui bărbat care ameninţa că se sinucide, în faţa casei fostei soţii. Bărbatul era într-o maşină, cu o funie în jurul gâtului şi cu un recipient cu benzină.

Un bărbat a amenințat că se sinucide în fața casei fostei soții

Citește și: Trafic blocat pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în urma unui accident dintre un TIR și o autoutilitară

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Brăniştari, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că fostul soţ se află în faţa locuinţei sale şi vrea să se sinucidă, acesta având emis ordin de protecţie, de a nu se apropia la 50 metri de aceasta şi de locuinţa sa”, a transmis, luni seară, IPJ Giurgiu. Sursa citată a precizat că femeia a sesizat şi faptul că fostul soţ ar ameninţa-o cu acte de violenţă, direct şi prin mesaje transmise pe telefon.

Citește și: Medici condamnaţi pentru moartea unui copil în Spitalul din Curtea de Argeş

După ce negociatorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au încercat să dialogheze cu bărbatul, acesta a întrerupt comunicarea, ameninţând în continuare că îşi va da foc. „S-a luat hotărârea intervenţiei în forţă, bărbatul fiind extras din autoturism, încătuşat şi, ulterior transportat la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti”, au mai precizat poliţiştii. Aceştia au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită