Web Analytics

Un apel din suflet pentru șapte ființe înghețate

de | 8.11.2022 06:03 | Actualitate, Home

„Dragi OAMENI, azi dimineață (n.red luni, 7 noiembrie) la Bughea de Sus, o familie formată din 7 persoane era să ardă în casă. Din fericire , nici copiii și nici cei patru adulți nu au avut de suferit fizic , reușind să iasă la timp din casa în flăcări. Dar, din păcate aproape toate bunurile agonisite au luat foc sau au fost distruse de fum. Când am plecat spre serviciu de dimineață, erau aproape dezbrăcați, speriați și cu lacrimi in ochi pentru ce li se întâmplase.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/minora-in-varsta-de-16-ani-disparuta-din-pitesti-223975/

Am oprit mașina la ei și i – am întrebat cu ce pot să – i ajut. Au zis doar atât” Mulțumim lui Dumnezeu că suntem în viață”. Vă rugăm din suflet dacă puteți să i ajutați /ajutăm cu ceva , Dumnezeu ne va răsplăti după fapte. Familia este formată din 7 persoane adulți / părinți , copii și nepoți . Toți sunt oameni muncitori.

Doi dintre ei lucrează în comuna cu carte de muncă. Dar, totuși în aceste momente au nevoie de ajutorul nostru. Oricine dorește ii poate ajuta ! Mulțumim din suflet.( Familia e cunoscută in localitate , că familia lui Bomboana și Nelu rumanu). Este o familie mixta ( dacă și asta mai contează în ziua de azi)”, este apelul consilierului pentru romi, Marius Liță.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *