„Trică a spus că e de acord cu rejucarea meciului din cupă, dar e clar că Mureşan nu vrea”

de | 15.01.2015 14:18 | Sport

# Declară Dumitru Olteanu, preşedintele CD al CS Mioveni, despre rejucarea meciului cu CFR.
# Ce program aveţi în această pauză competiţională?
– După reunirea de pe 12 ianuarie va urma până pe 31 ianuarie pregătirea la Mioveni, la baza noastră de cantonament unde avem condiţii foarte bune. Avem teren sintetic, teren de iarbă şi tot ce ne trebuie. În perioada 31 ianuarie-14 februarie ne vom afla în cantonament montan la Cheile Grădiştei.
# Ce ne puteţi spune despre plecările şi despre noile achiziţii din această perioadă?
– La capitolul plecări lucrurile sunt stabilite, iar la capitolul achiziţii pot spune că încă suntem în discuţii. Am renunţat la serviciile lui Claudiu Bălan, George Cotigă şi Răzvan Greu şi vrem să-l aducem pe fundaşul central Rareş Cucui de la Râmnicu-Vâlcea, cel pe care antrenorul Claudiu Niculescu îl cunoaşte foarte bine şi îl doreşte la echipă. Pe lângă acesta ne aflăm în discuţii pentru un atacant şi pentru un mijlocaş de bandă.

„Vom face apel pentru reducerea sancţiunilor lui Niculescu, Rada şi Ayza”

# Ce ne puteţi spune despre sancţiunile dispuse de Comisia de disciplină a FRF pentru Niculescu, Rada şi Ayza? Pe lângă amenda cumulată de bani de circa 7.000 de lei, s-a dispus şi suspendarea pentru mai multe etape a acestora…
– Aceste sancţiuni au fost dispuse după meciul de la Satu Mare, un meci cu cântec. Ei au cedat nervos şi era normal ca până la un anumit punct după ce s-a întâmplat pe teren să reacţioneze aşa. Noi vom face un apel pentru a le reduce sancţiunile pentru că nouă ni se par prea drastice referitor la Ayza cât şi la Claudiu Niculescu, dar şi la Rada. Să sperăm că ne vor accepta memoriul pentru reducerea acestor sancţiuni. Este vorba de amenzi şi de suspendarea lui Niculescu două etape, a lui Rada trei şi a lui Ayza patru. Justificarea a fost că Niculescu a depăşit spaţiul de joc, Rada a luat cartonaş roşu pentru că a protestat la anularea golului nostru, iar Ayza după terminarea meciului la intrarea la vestiare în acea busculadă nu a făcut decât să cadă peste nişte jucători. Supărarea a fost foarte mare, însă sancţiunile nu trebuiau să fie astea!
# În altă ordine de idei, apropo de memoriu, mai aveţi vreo noutate în privinţa rejucării meciului cu CFR-ul?
– Cei de la CFR nu au binevoit să dea niciun răspuns dacă sunt de acord sau nu să rejoace meciul din cupă cu noi. Noi suntem de acord, Federaţia este de acord, însă cei de la CFR nu au dat niciun răspuns vizavi de ceea ce le-am adresat noi şi anume un punct de vedere oficial pentru rejucarea meciului. Nu au spus nici da, nici nu! E clar că ei nu doresc acest lucru!
# Am înţeles, dar dvs nu aţi luat legătura cu nimeni de acolo?
– Claudiu Niculescu a avut o discuţie cu Trică, iar noul lor antrenor a spus că este de acord cu rejucarea meciului, dar e clar că dl. Mureşan nu este de acord.

„În această perioadă nu mai intră în discuţie plecarea lui Claudiu Niculescu!”

# În privinţa zvonurilor privind plecarea lui Niculescu ce ne puteţi spune?
– Am discutat cu Niculescu numai despre program şi despre jucători, nicidecum despre plecarea lui. În această perioadă nu mai intră în discuţie plecarea lui Claudiu Niculescu!
# Având în vedere reorganizarea, care este situaţia financiară a CS Mioveni?
– Avem mare atenţie în această perioadă! Lucrăm la un plan de reorganizare, iar cel care se ocupă de asta este administratorul special. Sper ca totul să fie în regulă şi să ni se aprobe acel plan de reorganizare. Prin sursele de bani atrase şi prin alte surse de finanţare sper să nu avem probleme în noul sezon.

„În acest sezon este destul de greu şi nu cred că este posibilă promovarea în Liga I”

# Ce obiective aveţi pentru 2015?
– În acest campionat să ne încadrăm în obiectivul nostru şi anume locul I-V, iar noi suntem acum pe locul IV şi sper, din punctul meu de vedere, să terminăm în primele două echipe. De la vară, din noul campionat vom vedea ce obiectiv vom stabili în Consiliul Director. Vom vedea ce posibilităţi financiare vor exista, dacă vom reuşi să vindem un jucător sau chiar doi pentru că asta este absolut normal într-o economie de piaţă…
# Putem vorbi de Liga I pentru sezonul următor?
– În acest sezon este destul de greu şi nu cred că este posibil, dar pentru următorul sezon orice este posibil.
# În final, vă întreb când se vor finaliza lucrările la stadionul din Mioveni şi în ce au constat lucrările de modernizare?
– Va fi o arenă cochetă, însă este greu să vă dau răspunsul când va fi şi gata. În privinţa lucrărilor pot să vă spun că s-a refăcut suprafaţa de joc în sensul că s-a înlocuit gazonul, s-a schimbat drenajul, s-au montat instalaţii de încălzire şi s-a acoperit tribuna oficială. A mai rămas achiziţionarea unei tabele electronice noi şi reparaţiile de la vestiare. Sper ca în această primăvară să se termine aceste lucrări! Singurul impediment este tabela electronică pentru că aşa cum se ştie stadionul este al Primăriei, iar bugetul se aprobă în luna februarie, se va scoate la licitaţie şi probabil că va dura vreo două luni până vom achiziţiona această tabelă.
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii