Transport gratuit la ”Simfonia Lalelelor” în Parcul ”Lunca Argeșului” între 15 și 17 aprilie

de | 7.04.2022 07:27 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ediția a 45-a a festivalului ”Simfonia Lalelelor” se apropie, iar pregătirile sunt în desfășurare permanentă în Parcul ”Lunca Argeșului”. Municipalitatea piteșteană va asigura accesul facil în zona parcului pentru orice vizitator, prin cursele regulate oferite gratuit de către S.C. Publitrans 2000 S.A., în cele trei zile ale festivalului.

Citește și FC Argeș: Șerban, Tofan, Ganea și Dumitrașcu vor socializa cu fanii alb-violeți

Traseul acestora va fi programat din 30 în 30 de minute, între Teatrul ”Alexandru Davila” și Parcul ”Lunca Argeșului”. Programul curselor va fi următorul: vineri, 15 aprilie, în intervalul orar 14:00 – 21:00, sâmbătă și duminică, 16 și 17 aprilie, între orele 10:00 și 21:00.

Timp de trei zile, tradiționala expoziție dendro-floricolă cu participare internațională va oferi vizitatorilor o multitudine de experiențe plăcute, evenimentul fiind dedicat tuturor piteștenilor: creații ale floriștilor cu experiență, mini-grădini amenajate de copiii școlilor din Pitești, lansări de carte, conferințe, spectacole muzicale, Dino Parc și alte activități de timp liber pentru copii și adulți.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed