FC Argeș: Șerban, Tofan, Ganea și Dumitrașcu vor socializa cu fanii alb-violeți

de | 7.04.2022 07:17 | Actualitate, Sport

FC Argeș continuă și în această săptămână întâlnirile cu suporterii alb-violeți. Sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 12.00, la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții din Pitești, va avea loc o nouă acțiune de socializare cu fanii echipei.

La Fan Shop FC Argeș și-au anunțat prezența fotbaliștii Ionuț Șerban, Andrei Tofan, George Ganea și Denis Dumitrașcu. Cei patru vor dialoga cu suporterii, vor acorda autografe și vor ajuta la vânzarea biletelor pentru confruntarea cu Farul Constanța, partidă programată sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 17.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Citește și După 30 de ani se repară DN 65A din Costești

Prețurile biletelor pentru meciul care contează pentru runda cu numărul 4 a play-off-ului Ligii I sunt cuprinse între 20 și 50 de lei, în funcție de sectorul de tribună ales. În afară de Fan Shop FC Argeș, tichetele mai pot fi achiziționate și de la magazinele Favorit, dar și online de pe site-ul clubului, www.argesfc.ro.

Sâmbătă, în ziua partidei, acestea vor fi disponibile și la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care se vor deschide la ora 15.00. Vă reamintim că meciurile de fotbal se desfășoară fără restricții, fără număr limitat de spectatori și fără teste COVID-19. Copiii sub 13 ani au intrarea gratuită pe arena din Trivale, însă trebuie să fie însoțiți de un adult care poartă întreaga responsabilitate în interiorul stadionului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *