„Traian Băsescu este un rău pe care doar USL, prin votul românilor, îl poate opri”

de | 6.12.2012 10:36 | Politica si Administratie

# Declară Zisu Ionuţ Elie, candidat USL pentru Senat.

# Domnule Zisu, suntem deja în ultima parte a campaniei electorale. Aţi mers mult prin oraş şi prin comunele din colegiu şi v-aţi întâlnit cu foarte mulţi alegători. Care sunt principalele mesaje pe care vi le-au transmis oamenii?
– Piteştenii şi argeşenii au greutăţi la fel ca majoritatea românilor. Sub regimul Băsescu s-au tăiat salarii, s-au tăiat pensii, s-au făcut nedreptăţi peste nedreptăţi. Să ştiţi însă că foarte mulţi mi-au spus că mai este ceva care îi nemulţumeşte foarte tare şi care nu are legătură cu costul vieţii de zi cu zi. Şi acest lucru este dispreţul cu care au fost trataţi de puterea portocalie timp de ani şi ani de zile.
# La ce anume vă referiţi?
– Mulţi piteşteni mi-au vorbit, de exemplu, despre declaraţiile revoltătoare pe care le-a făcut Traian Băsescu în ultimele zile. Oamenii sunt indignaţi de limbajul grosolan şi de minciunile pe care le spune zi de zi cel care a rămas preşedinte împotriva voinţei românilor. Traian Băsescu este un rău pe care doar USL, prin votul românilor, îl poate opri.
# Credeţi că în aceste alegeri contează mai mult omul sau mai mult partidul?
– Nu poţi să le desparţi. Omul nu înseamnă nimic fără echipa din jurul lui, adică fără partid. Iar partidul nu înseamnă nimic fără oamenii care îl reprezintă. Văd recent tot felul de pedelişti care, ştiţi cum se spune, nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase. Domnule, nu poţi să vii după ani de zile în care ai tăi au fost la guvernare şi să începi să le promiţi iarăşi oamenilor marea cu sarea. Dacă au avut idei atât de bune, de ce nu le-au pus în aplicare când au fost la guvernare, cu doamna Udrea, cu domnul Boc? Candidaţii ARD, adică pedeliştii, au spus că vor mări pensiile şi le-au tăiat. Au spus că vor mări salariile şi le-au tăiat. Cine îi mai crede acum, înseamnă că nu a fost în ţară în ultimii ani.

„Mircea Andrei este unul din pionii de care Traian Băsescu se foloseşte pentru a pune stăpânire pe România”

# Mircea Andrei şi ceilalţi candidaţi ARD încearcă să dea semnale de apropiere de USL. Cum le interpretaţi?
– Nu îmi plac linguşitorii. Sunt oameni făţarnici care una spun în faţă şi alta fac în realitate. Eu unul nu am ce discuta cu niciun membru PDL, adică ARD. Guvernul lor a luat cu japca pensii şi salarii şi le-a băgat în piscinele doamnei Udrea. Ei au tăiat subvenţia la căldură, au tăiat alocaţiile pentru mame. Au tăiat ajutoarele pentru persoanele cu hadicap. Aşa că Mircea Andrei lingueşte acum pe toată lumea, doar – doar mai păcăleşte pe cineva. Un lucru trebuie să fie însă foarte clar pentru toată lumea: Mircea Andrei este unul din pionii de care Traian Băsescu s-a folosit şi de care se va folosi în continuare în speranţa de a pune iar stăpânire pe România.
# Ce altceva i-aţi reproşa senatorului de Dâmboviţa, Mircea Andrei?
– Nu mă deranjează că Mircea Andrei, născut în Olt şi senator de Dâmboviţa, încearcă acum să pozeze în piteştean. Ceea ce îi reproşez nu doar eu, ci toţi românii este că a susţinut guvernul Boc de la început până la sfârşit. Prin urmare, Mircea Andrei este la fel de vinovat ca şi Emil Boc, ca şi Traian Băsescu de tot răul făcut de PDL în România. Ca să spunem lucrurilor pe nume, ARD, adică democrat-liberalii şi Traian Băsescu, au pus România pe butuci. Şi asta să ştiţi că nimeni nu va uita şi nimeni nu va ierta!
Cristina  Simion

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii