Web Analytics
scris duminică, 18.09.2022

Traficul rutier, oprit pe bulevardul Brătianu, azi, în ”Ziua fără mașini”. Pietonii, confuzi, n-au curaj să treacă strada

În Săptămâna Europeană a Mobilității (16-22 septembrie), astăzi, la Pitești, a fost programată ”𝗭𝗶𝘂𝗮 𝗳ără 𝗺aș𝗶𝗻𝗶”, eveniment care accentuează importanța mișcării și a reducerii poluării urbane, prin alegerea unor modalități de deplasare mai sănătoase decât folosirea autoturismelor.

Traficul rutier, oprit pe bulevardul Brătianu, azi, în ”Ziua fără mașini”. Pietonii, confuzi, n-au curaj să treacă strada

Citește și: Inspecţii după bătaia din Polonia a elevelor de la Liceul Tehnologic „Dinu Brătianu” Ştefăneşti

Prin urmare, între orele 10-18, circulația autovehiculelor este  închisă pe bulevardul I.C. Brătianu, pe tronsonul dintre  Pasajul Teiuleanu și intersecția cu Calea București, accesul fiind acordat pietonilor, care pot desfășura, în această perioadă, diverse activități sportive și recreative pe tronsonul închis: plimbări pe jos, cu bicicleta sau cu rolele, jocuri sportive de echipă, desene pe asfalt etc.

La ora 11, însă, cei mai mulți dintre pietoni se uitau mirați la agenții locali care, din mijlocul străzii, îi îndrumau pe șoferii ”rătăciți” să… iasă din zonă virând pe strada Crinului. Oamenii nu știau că traficul rutier este oprit și nu aveau curaj să circule, pe jos, pe bulevard. E adevărat că nici pe Strada Mare nu se prea plimbă lumea la această oră, dat fiind vântul rece, care suflă cu putere.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *