Web Analytics
scris vineri, 20.08.2021

Telu Stancu, director executiv la CS Mioveni, după operaţie: „Am fost în operaţie 4 ore şi jumătate”

Telu Stancu, directorul executiv de la CS Mioveni, a trecut în ultima lună prin momente grele. El a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală, în zona cervicală. Acum se simte mai bine, poate merge în cârje și așteaptă o a doua operație.
Iată ce ne-a spus nea Telu Stancu: ”Am făcut o intervenție chirurgicală în zona cervicală. Aveam strangulată măduva între vertebrele 2 și 7 și am făcut această operație în urmă cu o lună. O să mă duc la control în această săptămână, să vedem dacă mai este nevoie de o a doua intervenție, undeva pe interior. Operația a fost făcută de doctorul Crăciun de la Spitalul Colentina din București… Depinde ce o să-mi iasă la RMN și, în funcție de asta, voi mai face o a doua operație. De la început mi s-a spus că este vorba despre două intervenții chirurgicale, pentru că aveam măduva strangulată și pe interior și pe exterior. Era ca și cum ai prinde în mână o gumă de mestecat și o strângi așa, să zicem. Nu am avut dureri, eu am avut probleme cu piciorul.

Telu Stancu, director executiv la CS Mioveni, după operaţie: „Am fost în operaţie 4 ore şi jumătate”

Piciorul drept era ca și cum ar fi fost paralizat. Aveam niște furnicături și la mâini și la picioare, de am crezut că este o problemă de la cap prima dată.
Până la urmă, am făcut un RMN la coloană și totul este de aici. Operația a durat mai mult decât credea medicul. Am fost în operație 4 ore și jumătate. Doctorul mi-a spus că a curățat foarte bine acolo și s-ar putea să nu mai fie nevoie de a doua operație. Vom vedea… Am ieșit din spital la două zile de la operație și acum, de aproape o lună, fac recuperare. Probabil că va fi o perioadă mai lungă de recuperare. Important este că mă simt mai bine, merg mai bine un pic, cu sprijin, cu cârje, dar nu mai este așa cum era înainte de a mă opera”.

Citește și CS Mioveni a transferat un atacant format la PSV Eindhoven

Citește și CS Mioveni învis cu 1-0 de CFR Cluj. Reacția primarului Georgescu: „Am crezut că vom juca doar contra CFR Cluj, nu și a arbitrilor”

 

Distribuie!

0 Comentarii