Telu Stancu, director executiv la CS Mioveni, după operaţie: „Am fost în operaţie 4 ore şi jumătate”

de | 20.08.2021 10:00 | Actualitate, Sport

Telu Stancu, directorul executiv de la CS Mioveni, a trecut în ultima lună prin momente grele. El a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală, în zona cervicală. Acum se simte mai bine, poate merge în cârje și așteaptă o a doua operație.
Iată ce ne-a spus nea Telu Stancu: ”Am făcut o intervenție chirurgicală în zona cervicală. Aveam strangulată măduva între vertebrele 2 și 7 și am făcut această operație în urmă cu o lună. O să mă duc la control în această săptămână, să vedem dacă mai este nevoie de o a doua intervenție, undeva pe interior. Operația a fost făcută de doctorul Crăciun de la Spitalul Colentina din București… Depinde ce o să-mi iasă la RMN și, în funcție de asta, voi mai face o a doua operație. De la început mi s-a spus că este vorba despre două intervenții chirurgicale, pentru că aveam măduva strangulată și pe interior și pe exterior. Era ca și cum ai prinde în mână o gumă de mestecat și o strângi așa, să zicem. Nu am avut dureri, eu am avut probleme cu piciorul.

Piciorul drept era ca și cum ar fi fost paralizat. Aveam niște furnicături și la mâini și la picioare, de am crezut că este o problemă de la cap prima dată.
Până la urmă, am făcut un RMN la coloană și totul este de aici. Operația a durat mai mult decât credea medicul. Am fost în operație 4 ore și jumătate. Doctorul mi-a spus că a curățat foarte bine acolo și s-ar putea să nu mai fie nevoie de a doua operație. Vom vedea… Am ieșit din spital la două zile de la operație și acum, de aproape o lună, fac recuperare. Probabil că va fi o perioadă mai lungă de recuperare. Important este că mă simt mai bine, merg mai bine un pic, cu sprijin, cu cârje, dar nu mai este așa cum era înainte de a mă opera”.

Citește și CS Mioveni a transferat un atacant format la PSV Eindhoven

Citește și CS Mioveni învis cu 1-0 de CFR Cluj. Reacția primarului Georgescu: „Am crezut că vom juca doar contra CFR Cluj, nu și a arbitrilor”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii