Telu Stancu, director executiv la CS Mioveni, după operaţie: „Am fost în operaţie 4 ore şi jumătate”

de | 20.08.2021 10:00 | Actualitate, Home, Sport

Telu Stancu, directorul executiv de la CS Mioveni, a trecut în ultima lună prin momente grele. El a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală, în zona cervicală. Acum se simte mai bine, poate merge în cârje și așteaptă o a doua operație.
Iată ce ne-a spus nea Telu Stancu: ”Am făcut o intervenție chirurgicală în zona cervicală. Aveam strangulată măduva între vertebrele 2 și 7 și am făcut această operație în urmă cu o lună. O să mă duc la control în această săptămână, să vedem dacă mai este nevoie de o a doua intervenție, undeva pe interior. Operația a fost făcută de doctorul Crăciun de la Spitalul Colentina din București… Depinde ce o să-mi iasă la RMN și, în funcție de asta, voi mai face o a doua operație. De la început mi s-a spus că este vorba despre două intervenții chirurgicale, pentru că aveam măduva strangulată și pe interior și pe exterior. Era ca și cum ai prinde în mână o gumă de mestecat și o strângi așa, să zicem. Nu am avut dureri, eu am avut probleme cu piciorul.

Piciorul drept era ca și cum ar fi fost paralizat. Aveam niște furnicături și la mâini și la picioare, de am crezut că este o problemă de la cap prima dată.
Până la urmă, am făcut un RMN la coloană și totul este de aici. Operația a durat mai mult decât credea medicul. Am fost în operație 4 ore și jumătate. Doctorul mi-a spus că a curățat foarte bine acolo și s-ar putea să nu mai fie nevoie de a doua operație. Vom vedea… Am ieșit din spital la două zile de la operație și acum, de aproape o lună, fac recuperare. Probabil că va fi o perioadă mai lungă de recuperare. Important este că mă simt mai bine, merg mai bine un pic, cu sprijin, cu cârje, dar nu mai este așa cum era înainte de a mă opera”.

Citește și CS Mioveni a transferat un atacant format la PSV Eindhoven

Citește și CS Mioveni învis cu 1-0 de CFR Cluj. Reacția primarului Georgescu: „Am crezut că vom juca doar contra CFR Cluj, nu și a arbitrilor”

 

Acest articol este despre: cs mioveni,fotbal,operatie,telu stancu

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Grecia a depistat primul caz de variola maimuței
Grecia a depistat primul caz de variola maimuței

Grecia a depistat primul caz suspect de variola maimuţei la un turist englez, a anunţat organizaţia de sănătate publică. Potrivit antena3, atât turistul englez cât şi partenerul său de călătorie au fost transferaţi la un spital într-o cameră de izolare. Momentan se...

VIDEO. Cum arată primul tronson al Autostrăzii Sibiu-Pitești
VIDEO. Cum arată primul tronson al Autostrăzii Sibiu-Pitești

Primul tronson al Autostrăzii Sibiu-Pitești ar putea fi pus în circulație până la finalul anului 2022, deși termenul inițial de finalizare era anul 2023.  Recent, imagini au fost filmate cu drona și surprind stadiul lucrărilor de pe lotul 1 al autostrăzii. Lucrările...


Loading RSS Feed