Web Analytics

Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director de la CS Mioveni: „Refuz să cred că e vorba de un complot împotriva Mioveniului”

de | 15.09.2021 18:40 | Actualitate, Sport

# Cum comentați meciul cu Chindia Târgoviște, o nouă înfrângere pe teren propriu?
– Este o nouă înfrângere, dar, după cum au decurs lucrurile, meritam cel puțin un rezultat de egalitate. Într-adevăr, am avut o primă repriză mai slabă, care în mod normal trebuia să se încheie cu un scor de egalitate, și anume 1-1, golul lor și golul nostru, anulat în mod eronat. A fost foarte clar, s-a văzut pe reluare că jucătorul nostru se afla în poziție regulamentară. Apoi, a doua repriză a fost mai bună, dar din păcate nu am reușit să desfacem apărarea celor de la Chindia și astfel s-a terminat cu victoria lor. A fost un meci în care s-au întâlnit două echipe cam cu același stil de joc, cu apărări foarte bine pregătite și folosind foarte bine arma contraatacului. Cine înscria primul câștiga. Cam acesta a fost genul acestui meci. Din păcate, au înscris ei și a trebuit să ne recunoaștem învinși…
# Și cu aportul arbitrilor…
– Da. Și cu aportul domnilor arbitri, pentru că, așa cum am spus, golul nostru a fost perfect regulamentar.

Citește și Meciuri grele pentru FC Argeș și CS Mioveni în 16-imile Cupei României la fotbal

„La memoriile noastre împotriva arbitrilor a fost vorba de «tăcerea mieilor», nimeni nu a reacționat”

# Ați făcut vreun memoriu către FRF, așa cum ați făcut la meciul cu CFR Cluj?
– Vă dați seama că nu am mai făcut. Am făcut memoriu după meciul cu CFR, am mai făcut și anul trecut, și acum trei ani, dar din păcate a fost vorba de ”tăcerea mieilor”, ca să zic așa. Nimeni nu a reacționat, nimeni nu a făcut nimic față de acești arbitri care au greșit. Probabil că unii arbitri au fost suspendați, însă nu știm cât și cum.

# Credeți că poate fi vorba despre un ”complot” împotriva CS Mioveni?
– Ar fi totuși prea mult să spunem că ar fi vorba despre un complot. Părerea mea este că au fost greșeli ale arbitrilor care nu își au rostul într-un meci de fotbal. De exemplu, ofsaidul acela prin care ni s-a anulat golul cu Chindia. Adică eu nu cred că este un ofsaid pe care să nu-l vezi. Îți pui multe semne de întrebare. Chiar nu a văzut arbitrul că acela nu a fost ofsaid, mă refer la faza respectivă? Și atunci, revenim la prima întrebare… Dar refuz să cred că este vorba despre un complot împotriva Mioveniului. Cred că sunt zile proaste ale unor arbitri sau aceştia nu sunt la un nivel să arbitreze la Liga I.

Citește și CS Mioveni a pierdut meciul cu Chindia Târgoviște. Galben verzii au avut parte de un gol anulat pentru un ofsaid inexistent

„Suporterii trebuie să fie alături de băieți și să-i susțină”

# Cum vedeți meciul cu FC Voluntari?
– Ne dorim la fiecare meci să câștigăm sau să aducem puncte. Ne dorim foarte mult să facem un joc bun, să câștigăm dacă putem. Voluntari este o echipă dificilă, o echipă bine organizată, cu un antrenor bun, cu un lot bun printre echipele ”pretendente” la retrogradarea din Liga I. Nu va fi ușor meciul, mai ales că ei au câștigat la Mediaș și vin cu un moral bun. Dar sper ca și băieții noștri să strângă rândurile, să eliminăm greșelile din meciul cu Chindia și să reușim să scoatem un rezultat pozitiv.

# Vor mai exista schimbări în rândul lotului în următoarea perioadă?
– Greu de spus, pentru că s-a încheiat perioada de transferuri și acum, dacă vrei să mai aduci jucători, poți aduce numai jucători liberi de contract. Sper ca ultimul jucător pe care l-am adus, polonezul, să-și facă debutul și să înceapă să joace și să își ajute echipa.
# Un scurt mesaj pentru suporterii galben-verzi?
– Îmi doresc să fie aproape de echipă, așa cum au demonstrat-o și la meciul cu Chindia, mai ales prin acel grup inimos al galeriei. Să susțină echipa… Sunt și momente dificile, dar sunt și momente bune, iar suporterii trebuie să fie alături de băieți și să-i susțină.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Ne-am fi dorit cele trei puncte cu Academica, dar nu am putut. Egalul e un rezultat bun”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii