Teatrul Davila. S-a prelungit perioada de înscriere pentru audiții dansatori-balerini

de | 4.08.2021 10:15 | Actualitate, Home

Teatrul ”Alexandru Davila” Pitești organizează audiţie în vederea selecției de balerini-dansatori colaboratori permanenți, pentru stagiunea 2021-2022.
Audiţia este programată în data de 19 August 2021, de la ora 11:00, la sediul Teatrului “Alexandru Davila” Pitești (Strada Victoriei nr. 9), în Sala mare.
𝗣𝗿𝗼𝗯𝗮 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰ă constă în prezentarea unui moment de dans clasic sau dans modern / dans contemporan / dans de societate sau alte stiluri.
Participanţii sunt rugaţi să trimită până la data de 09 August 2021 ora 18:00, la adresa de e-mail 𝒃𝒂𝒍𝒆𝒕@𝒕𝒆𝒂𝒕𝒓𝒖𝒍𝒅𝒂𝒗𝒊𝒍𝒂.𝒓𝒐, un C.V. complet (studii, realizări profesionale, date privind înălţimea și greutatea), precum și un link video care să includă un moment coregrafic / o variaţie clasică sau dans modern / dans contemporan / dans de societate sau alte stiluri interpretate recent (nu mai veche de 6 luni).
Acest articol este despre: concurs,înscrieri,teatrul davila

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Atenție! Pietre căzute pe Transfăgărășan
Atenție! Pietre căzute pe Transfăgărășan

Au fost căderi de pietre pe DN 7C-Transfăgărășan, joi, la km. 60. Traficul s-a desfășurat cu dificultate în zona precizată. IPJ Argeș a anunțat că s-a circulat alternativ. Citește și Turiști slovaci ajutați de jandarmii argeșeni pe...

Argeşul, sub media pe ţară la medici
Argeşul, sub media pe ţară la medici

În acest an, Guvernul a aprobat Strategia multianuală pentru dezvoltarea resurselor umane în sănătate 2022-2030. Scopul declarat este acela de a spori numărul de cadre medicale, o continuare a unui demers început în urmă cu peste o jumătate de deceniu. Guvernanții...

Cetăţeni are steag, Ţiţeşti are stemă
Cetăţeni are steag, Ţiţeşti are stemă

În acest început de vară, alte două localități argeșene și-au oficializat însemnele heraldice. Guvernul le-a aprobat, prin hotărâre, de acum înainte sunt oficiale și pot fi utilizate sub acest aspect.Comuna Cetățeni avea stemă din anul 2016. Acum are și steag. Practic...