Web Analytics

Teatru, muzică şi dans în aer liber

de | 17.09.2020 13:04 | Cultură

Instituțiile de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Argeș continuă seria activităților cultural-artistice desfășurate în aer liber. Astfel, sâmbătă 19 septembrie, de la ora 11.00, în Parcul Lunca Argeșului (Pitești) – va cânta fanfara ”Argeșul” a Centrului Cultural Județean. De la ora 15.00, Fanfara ”Argeșul” a Centrului Cultural Județean va cânta în Parcul Prundu din Pitești. Duminică, 20 septembrie, de la Ora 11.00, la Ceas Trivale (centru) va fi prezentat spectacolul pentru copii “Lădița fermecată” (Teatrul ”Al. Davila”. Iar de la ora 18.00, în Parcul Lunca Argeșului (Pitești) – spectacolul de varietăți cu soliști și dansatori (Teatrul ”Al. Davila”). Evenimentele se vor desfășura cu respectarea prevederilor Hotărârii nr. 43/2020 a CNSU și a Hotărârii de Guvern nr. 729/31.08.2020, responsabilitatea aparținând instituțiilor de cultură organizatoare, dar și publicului participant, conform legii.

Din Argeș în toată țara

Miercuri, 30 septembrie a.c., vă așteptăm la Grădina de vară la un nou spectacol al Centrului Cultural Județean Argeș, „Din Argeș în toată țara”. Muzica populară, mod de viață și de exprimare a filosofiei poporului român, izvorăște din realitatea și spiritualitatea românească, fiind expresia culturii românești.
Valentin Grigorescu, Diana Călinescu, Bogdan Oncioiu, Veronica Dinu, Rebeca Simion Cîrstian, Nicu Ion Tony, Iuliana Muscalu, Grațian Bădescu, Zina Ghițulescu, George Nedelea, Daniela Cernea și Cristina Turcu Preda ne cântă și încântă cu muzica lor ce pornește din inimă și se adresează inimilor. Aceștia îi vor avea ca invitați pe Ionuț Dolănescu și Mioara Velicu.
Toți acești minunați artiști vor fi acompaniați de Orchestra „Doina Argeșului”, aflată sub bagheta dirijorală a maestrului Virgil Iordache.
Prezintă Grațian Bădescu.
Costul biletului este de 50 lei.
Biletele se pot procura de la casa de bilete a CCJ Argeș deschisă la Grădina de Vară, începând cu 15 septembrie, după cum urmează: marți: 12.00-16.00; miercuri: 10.00-14.00; joi: 12.00-16.00; vineri: 10.00-14.00.
Biletele deja achiziționate își păstrează valabilitatea.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii