Târgul Apicol de la Mioveni, la prima ediţie

de | 26.08.2015 20:22 | Politica si Administratie

În perioada 11 – 13 septembrie, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia se va desfășura prima ediţie a Târgului Apicol Mioveni, un eveniment  dedicat atât consumatorilor de miere de albine, cât și apicultorilor.
Târgul are drept scop promovarea apiculturii și încurajarea consumului de produse apicole şi va reuni apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara. Ei vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice naturiste, dar și utilaje și echipamente apicole.
Important! Înscrierea participanţilor se face prin completarea unui formular care se găseşte pe site-ul Primăriei oraşului Mioveni -www.primariamioveni.ro (Târg Apicol Mioveni). Formularul poate fi depus la sediul instituţiei (Registratură), sau transmis prin e-mail la adresa: cic@primariamioveni.ro.
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 11 septembrie, începând cu orele 14.00. Evenimentul este organizat de Consiliul Local, Primărie, Centrul Cultural Mioveni, în colaborare cu Camera Agricolă Argeş şi magazinul apicol „Universul Albinelor”.D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii