Sute de piteşteni, atraşi de promoţiile oferite de magazinul „Peneş Curcanul” din Găvana

de | 1.10.2015 18:49 | Politica si Administratie

În urmă cu aproape două săptămâni, pe 17 septembrie, compania braşoveană GALLI-GALO a deschis în Piteşti cel de-al treilea magazin sub brandul „Peneş Curcanul”, situat în cartierul Găvana III, pe strada 1 Decembrie 1918, bloc M5, sc. A, colţ cu CEC Bank. Noul magazin are deja sute de clienți în fiecare zi, adesea formându-se cozi datorită promoțiilor foarte tentante la produsele din carne de curcan.

Clienţii fac cumpărături la magazinul din Găvana şi de două ori pe zi

Noul magazin „Peneş Curcanul” își întâmpină clienţii, din două în două săptămâni, cu promoţii atractive la patru dintre produsele marca Gali-Gallo.  Sutele de clienţi de toate vârstele care trec zilnic pragul magazinului sunt interesaţi de toată gama de produse, cele mai căutate fiind însă produsele şi preparatele aflate în promoţie. Reprezentanţii companiei braşovene spun că astfel de promoţii vor exista în magazin tot timpul, ofertele fiind reactualizate la intervale de două săptămâni. La fel ca celelalte două magazine din Piteşti, noul magazin deschis în cartierul Găvana oferă clienţilor diverse sortimente de produse, de la carne proaspătă, preparate şi semipreparate din carne de curcan, până la carne congelată  şi produse pentru grătar. Aprovizionarea cu produse şi carne proaspătă se face zilnic, magazinul funcţionând după următorul program: Luni – Vineri – deschis între orele 9.00 – 19.00, Sâmbătă – între orele 8.00-13.00, Duminică – închis.
„Peneş Curcanul” a intrat pe piaţa piteşteană pe 19 iulie 2012, prin inaugurarea magazinului de pe strada Teiuleanu, vizavi de Prefectură, iar interesul piteştenilor pentru carnea de curcan a determinat societatea GALLI-GALO să-şi deschidă şi un al doilea punct de vânzare în Piteşti, în decembrie 2013, situat pe strada Războieni nr. 2, bloc A1 (prelungire str. Exerciţiu).

Produse 100% naturale, fără aditivi şi conservanţi

Carnea de curcan este una dintre cele mai sănătoase alegeri, datorită conţinutului foarte scăzut de colesterol, dar şi bogăţiei de vitamine (B3 şi B6), dar şi de proteine, seleniu, fosfor şi zinc. GALLI-GALLO este singurul producător de carne de curcan la nivel naţional, care, începând cu anul 2010, a oferit consumatorului român o alternativă pe care vest europenii şi americanii o apreciază de foarte multă vreme: o carne ce conţine puţine calorii, dar în acelaşi timp e foarte bogată în nutrienţi esenţiali, recomandată în toate dietele, precum şi în alimentaţia persoanelor cu probleme de sănătate, copiilor, sportivilor sau pur şi simplu tuturor celor ce doresc să aibă un regim de viaţă sănătos. Indiferent că vorbim despre mezeluri, preparate, semipreparate sau carne proaspătă, produsele ambalate sub brandul „Peneş Curcanul” sunt naturale, gustoase, fără conservanţi şi fără aditivi, toate la un raport preţ-calitate de excepţie. Carnea de curcan a societăţii GALLI-GALLO provine de la fermele proprii din Codlea (jud. Braşov) şi Sighişoara (jud. Mureş). Curcanii sunt crescuţi cu cereale, şroturi furajere şi uleiuri vegetale, ceea ce asigură calitatea deosebită a cărnii. Firma GALLI-GALLO îşi are sediul în oraşul Codlea, judeţul Braşov, este o companie cu capital integral românesc şi are o experienţă de peste 10 ani în creşterea şi abatorizarea puilor de carne. În 2010 a inaugurat cel mai mare abator de curcani din Europa, cu o capacitate de 48.000 de tone pe an şi dotat cu utilaje de ultimă generaţie, echipamentele fiind realizate de firme de top, în domeniu, din Germania. Linia de abatorizare a curcanilor este dotată cu asomare cu gaz (CO2), prima din Europa Centrală şi de Est, care prezintă câteva avantaje deosebite din punct de vedere al calităţii şi aspectului cărnii. Practic, asomarea cu gaz (CO2) face ca pasărea să nu fie deloc stresată înainte de sacrificare, ceea ce duce la un pH normal al cărnii, obţinându-se astfel o carne aspectuoasă şi fragedă. I.H.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii