Surse: adjuncţii IPJ Argeş, băgaţi în cercetare prealabilă după cazul fostului adjunct de la Poliţia Mioveni

de | 16.06.2021 14:16 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

# „Până la această dată, nu am primit nimic”, ne-a spus comisarul-șef Marian Badea, comandant al IPJ Argeș

Potrivit unor surse, Inspectoratul General al Poliției Române a trimis un ordin prin care adjuncții IPJ Argeș, Gabriel Gherghe (foto stânga) și Florin Mocanu, sunt băgați în cercetare prealabilă pentru abateri disciplinare în legătură cu fostul adjunct al Poliției Mioveni, Marius Aioanei. Amintim că Marius Aioanei este cercetat sub control judiciar de DNA pentru că desfășura activități comerciale incompatibile cu statutul de ofițer de poliție. Practic, fostul comisar de poliție a efectuat operațiuni financiare, acte de comerț incompatibile cu funcția.

L-am contactat pe comisarul-șef al IPJ Argeș, Marian Badea, pentru a ne confirma sau nu infomația, însă acesta ne-a declarat că nu a primit niciun document până în momentul în care l-am căutat. „Până la această dată, nu am primit nimic”. Întrebat ce s-ar întâmpla în cazul în care cei doi adjuncți ar fi cercetați în prealabil, dacă aceștia și-ar mai continua activitatea sau nu, comisarul-șef Marian Badea a spus: „Își desfășoară în continuare activitatea. O să stabilească, în funcție de cercetarea prealabilă, dacă există vreo vinovăție. Deci, nu am primit nimic. Bineînțeles că își desfășoară activitatea în continuare, până la finalizare”.

Citește și DNA a descoperit documente clasificate din dosare de evaziune, în fişetul fostului adjunct de la Poliţia Mioveni

 

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...